- 30 Nisan 2020
- 173
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Yüzde 60 artış olması yeterli sizin daha fazla artmış endişe etmeyin gayet iyiİlk betam çarşamba günü 987
Cuma günü 1811 artış nasıl olmuş sizce iyi mi ?
İnşallah yarın keseyi görürsün canımKızlar beni çok çok çok mutlu ettiniz gerçekten ben tam hesaplama bilmiyorum ilk randevum yarın Allah’ın izniyle
Aynen canım benim de öyle ağrılarım var normal heralde ben de yarın doktora gideceğim henüz keseyi görmedim ben deİnşallah ya en çok korktuğum hani adet ağrısı olur ya adet olcakmış gibi bende öyle hissediyorum hafif ağrım var
Benim 288 iki gün sonrada 815 çıktı doktor p.tesi keseye bakalım dedi. Benim ilk gebeliğim dış gebelikti oyüzden çok korkuyorumSende korkuyor musun düşük falan olur mu diye çünkü rahimden bacağıma atıyor gibi senin beta hcg kaç çıktı
Canım yazdığım mesajın altında cevaplaya basıp o şekilde cevap verirsen bildirim gelir yoksa göremem mesajını bilgin olsun. Dış gebelik rahmin dışında bi yerde gebelik oluşuyor ve devam etmiyor çok uzun ve zorlu bi süreç umarım bi daha yaşamamGönlünü ferah tut bence güzel değerin çok anlamıyorum tabi ama dış gebelik nasıl oluyor peki ?
Allah birdaha yaşatmasın yarın güzel haberler alırsın inşallah peki belirtisi neydi bu dış gebeliğinCanım yazdığım mesajın altında cevaplaya basıp o şekilde cevap verirsen bildirim gelir yoksa göremem mesajını bilgin olsun. Dış gebelik rahmin dışında bi yerde gebelik oluşuyor ve devam etmiyor çok uzun ve zorlu bi süreç umarım bi daha yaşamam
Amin canımAllah birdaha yaşatmasın yarın güzel haberler alırsın inşallah peki belirtisi neydi bu dış gebeliğin
Ah kıyamam ben sana ya şuan çok güzel artış var bence o zaman neydi beta değerlerinAmin canımdeğerlerim iki kat artmadı kanamam vardı tek taraflı kasık ağrısı vardı zor bi süreç
Canım tam hatırlamıyorum da hiç iki kat artmıyordu çok az artıyordu bi problem olduğu belliydi yani kanama da başladı ve sol tüpte dış gebelik olduğu görüldüAh kıyamam ben sana ya şuan çok güzel artış var bence o zaman neydi beta değerlerin
Anlıyorum canı seni ben de korkuyorum kese görürsem biraz rahatlayacam ben deKusura bakma sürekli soruyorum gibi oluyor bende korkuyorum da
Çok merak ediyorum benim yarın saat 2 de randevum senin kaçta inşallah ikimizinde kesesi görülür hatta kalp ritmini duyarız :)Anlıyorum canı seni ben de korkuyorum kese görürsem biraz rahatlayacam ben de
Benim de 3 te . İnşallah canım ya . Benim için kalp atışı biraz erken henüz duyulmazÇok merak ediyorum benim yarın saat 2 de randevum senin kaçta inşallah ikimizinde kesesi görülür hatta kalp ritmini duyarız :)
allah Kerim ya adet agrısı gibi agrı oluyor bazen bir ondan korkuyorum işte bide kaç haftalık falan bilmiyorum da bir soru var kafamda valla doktora gitmek için sabırsızlanıyorumBenim de 3 te . İnşallah canım ya . Benim için kalp atışı biraz erken henüz duyulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?