- 22 Ağustos 2020
- 193
- 70
- 48
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
En son adet tarihin ne zamanallah Kerim ya adet agrısı gibi agrı oluyor bazen bir ondan korkuyorum işte bide kaç haftalık falan bilmiyorum da bir soru var kafamda valla doktora gitmek için sabırsızlanıyorum
14 Ocak canımEn son adet tarihin ne zaman
Aynısı bende de oluyor bende hissettirmemeye çalışıyorum ama elimde değil biz 12 aydır istiyorduk benim ilk gebelik rabbime bin şükür ama korku çok senin beta hcg kaçtı canımKizlar ben de 5. Haftadayım. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Salı kontrolüm var.
Ilk bebeğimi kaybetmiştim malesef. O yüzden bende de korku var. Korkmamaya çalışıyorum. Bebeklerimize hissettirmeyelim. Icimizi ferah tutalım ki herşey yolunda gitsin
Adet gibi sancı için doktor normal dedi, bende de var. Hatta bende direkt rahimde ağrı oluyor bölgesel. Öyle olduğunda uzan dinlen toparlar dedi.
Kan dolasımınız hızlandı, hormonlar değişti, minikler rahme yerleşti ya olurmuş yani. Çok şiddetli değilse korkmayın ama baktınız zorluyor hekime danışın
bat gelmeden dr.a gittim, beta sırayla 38, 73, 178 çıkmıştı 2 gün arayla.Aynısı bende de oluyor bende hissettirmemeye çalışıyorum ama elimde değil biz 12 aydır istiyorduk benim ilk gebelik rabbime bin şükür ama korku çok senin beta hcg kaçtı canım
Sen kaç haftalık oldun kuzubat gelmeden dr.a gittim, beta sırayla 38, 73, 178 çıkmıştı 2 gün arayla.
8 gün geçtikten sonra tekrar kontrole gittim, keseyi gördük.inşallah sorunsuz ilerler sağlıkla gelir miniğin
İnşallah hepimizin öyle olur Sağlıklı bebeklerimiz olurbat gelmeden dr.a gittim, beta sırayla 38, 73, 178 çıkmıştı 2 gün arayla.
8 gün geçtikten sonra tekrar kontrole gittim, keseyi gördük.inşallah sorunsuz ilerler sağlıkla gelir miniğin
Keseyi beta hcg kaç olduğunda gördün :)bat gelmeden dr.a gittim, beta sırayla 38, 73, 178 çıkmıştı 2 gün arayla.
O korku hiç bitmeyecek heraldeKizlar ben de 5. Haftadayım. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Salı kontrolüm var.
Ilk bebeğimi kaybetmiştim malesef. O yüzden bende de korku var. Korkmamaya çalışıyorum. Bebeklerimize hissettirmeyelim. Icimizi ferah tutalım ki herşey yolunda gitsin
Adet gibi sancı için doktor normal dedi, bende de var. Hatta bende direkt rahimde ağrı oluyor bölgesel. Öyle olduğunda uzan dinlen toparlar dedi.
Kan dolasımınız hızlandı, hormonlar değişti, minikler rahme yerleşti ya olurmuş yani. Çok şiddetli değilse korkmayın ama baktınız zorluyor hekime danışın
Benim de 11 Ocak çok yakınız14 Ocak canım
Baktırmamıştım canım benimKeseyi beta hcg kaç olduğunda gördün :)
Korkuyorum ama ilk ya benim bide şu kafamı çok kurcalıyor benim hcg neden 1811 mesela yani ikiz gebelik falan olma ihtimali varmıdır?Benim de 11 Ocak çok yakınız
Ne güzel ya maşallahBaktırmamıştım canım benim
Sata göre 6+6'yız ama geç döllenme olduğu için 5 haftayı yeni geçmişiz. henüz belli değil. Geçen hafta 4 haftalık demişti doktorminicik...
Kontrolün yarın mı, hepsi belli olacak az kaldıNe güzel ya maşallahbenim değerim 1811 ama 4 haftalık yani ikiz olma ihtimali düşündürdü ama okuduklarım da hcg çok fazla sanki bilemedim ya
Ewet biraz yüksek ama erken döllenme de olabilir ikiz de 3 katı falan artada biliyormuş ama tabi olabilir hayırlısıKorkuyorum ama ilk ya benim bide şu kafamı çok kurcalıyor benim hcg neden 1811 mesela yani ikiz gebelik falan olma ihtimali varmıdır?
Erken döllenme nasıl oluyor kuzu mesela ben 4 hafta sanıyorum fakat 6 hafta gibi miEwet biraz yüksek ama erken döllenme de olabilir ikiz de 3 katı falan artada biliyormuş ama tabi olabilir hayırlısı
Yani şöyle belki adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmuştur ve döllenmiştir normalde 13. 14.gün oluyor genelde yumurtlama ama her kadın için değişebildiği için erken veya geç döllenme olabiliyorErken döllenme nasıl oluyor kuzu mesela ben 4 hafta sanıyorum fakat 6 hafta gibi mi
Diyorsun doğru olabilir yani ikiz olmaz mı diyorsunYani şöyle belki adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmuştur ve döllenmiştir normalde 13. 14.gün oluyor genelde yumurtlama ama her kadın için değişebildiği için erken veya geç döllenme olabiliyor
Olabilir canım tabi bilemeyiz en geç 6. 7. haftada belli olur tek mi yoksa iki tane miDiyorsun doğru olabilir yani ikiz olmaz mı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?