Beta Hcg artış var mı

Kizlar ben de 5. Haftadayım. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Salı kontrolüm var.
Ilk bebeğimi kaybetmiştim malesef. O yüzden bende de korku var. Korkmamaya çalışıyorum. Bebeklerimize hissettirmeyelim. Icimizi ferah tutalım ki herşey yolunda gitsin

Adet gibi sancı için doktor normal dedi, bende de var. Hatta bende direkt rahimde ağrı oluyor bölgesel. Öyle olduğunda uzan dinlen toparlar dedi.
Kan dolasımınız hızlandı, hormonlar değişti, minikler rahme yerleşti ya olurmuş yani. Çok şiddetli değilse korkmayın ama baktınız zorluyor hekime danışın

Aynısı bende de oluyor bende hissettirmemeye çalışıyorum ama elimde değil biz 12 aydır istiyorduk benim ilk gebelik rabbime bin şükür ama korku çok senin beta hcg kaçtı canım

Aynısı bende de oluyor bende hissettirmemeye çalışıyorum ama elimde değil biz 12 aydır istiyorduk benim ilk gebelik rabbime bin şükür ama korku çok senin beta hcg kaçtı canım
bat gelmeden dr.a gittim, beta sırayla 38, 73, 178 çıkmıştı 2 gün arayla.

8 gün geçtikten sonra tekrar kontrole gittim, keseyi gördük. inşallah sorunsuz ilerler sağlıkla gelir miniğin

O korku hiç bitmeyecek heralde benim de sancılar oluyor ara ara ilk haftalar yerleştiği için normal deniyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler sağlıkla kucağımıza alırız

Baktırmamıştım canım benim
Sata göre 6+6'yız ama geç döllenme olduğu için 5 haftayı yeni geçmişiz. henüz belli değil. Geçen hafta 4 haftalık demişti doktor minicik...
Ne güzel ya maşallah benim değerim 1811 ama 4 haftalık yani ikiz olma ihtimali düşündürdü ama okuduklarım da hcg çok fazla sanki bilemedim ya

Erken döllenme nasıl oluyor kuzu mesela ben 4 hafta sanıyorum fakat 6 hafta gibi mi
Yani şöyle belki adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmuştur ve döllenmiştir normalde 13. 14.gün oluyor genelde yumurtlama ama her kadın için değişebildiği için erken veya geç döllenme olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…