• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG ARTIŞ

Nisanhazirann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Arkadaşlar merhaba pcos sendromum var adetim gecikti test yaptım silik çıktı
03.04.2026 = 46.30
05.04.2026= 122.41
07.04.2026 = 158.44
Çıktı perşembe tekrar kan vericem.gec dollenme olduğunu düşünüyorum.Bugün sonucu görünce çok üzüldüm. Dış gebeliğe doğru gidiyor olabilir mi Değerlendirebilir misiniz aranızda böyle artış yapıp olumlu giden oldu mu

Bütün kanlarinizi aynı yerde ve aynı saatte mi verdiniz? Labaratuvar çok fark ediyor çünkü

Dış gebelik böyle olmayabilir, kimyasal belki. Min %60 bekleniyor çünkü ama yine de bir kan daha verin, insallah sağlıklı bir gebeliktir

Dış gebelik böyle olmayabilir, kimyasal belki. Min %60 bekleniyor çünkü ama yine de bir kan daha verin, insallah sağlıklı bir gebeliktir
İnsallah birde 10 gün geçti reglimin üstünden lekelenme bile görmedim sadece hafif kasik agrilarim var

İnsallah birde 10 gün geçti reglimin üstünden lekelenme bile görmedim sadece hafif kasik agrilarim var
Benim de geç döllenmeydi düşük bir betayla öğrenmiştim. Aslında 2. Artışınız çok güzel oyuzden belki toparlar değeriniz. Bana avokado ve incir önermişlerdi tutunması için.
Bir de ağır kaldırmayın uzanmayın. Yormayin kendinizi.

Benim de geç döllenmeydi düşük bir betayla öğrenmiştim. Aslında 2. Artışınız çok güzel oyuzden belki toparlar değeriniz. Bana avokado ve incir önermişlerdi tutunması için.
Bir de ağır kaldırmayın uzanmayın. Yormayin kendinizi.
Tamamdır çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım her şey yolundadır

Arkadaşlar merhaba pcos sendromum var adetim gecikti test yaptım silik çıktı
03.04.2026 = 46.30
05.04.2026= 122.41
07.04.2026 = 158.44
Çıktı perşembe tekrar kan vericem.gec dollenme olduğunu düşünüyorum.Bugün sonucu görünce çok üzüldüm. Dış gebeliğe doğru gidiyor olabilir mi Değerlendirebilir misiniz aranızda böyle artış yapıp olumlu giden oldu mu
Gittin mi doktora canım

Back
X