Beta Hcg artışı normal mi kızlar. Bilgisi olan var mı

Canım batın 20 aralıktays o zaman gecikmenin 10.günü mü silik gördünüz? Benim ilk defa regl 10 gün gecikti 2 gün önce idrarda çıkmadı. Eğer regl gelmezse perşembe günü kan tahlili vericem 12 gün gecikmeyle varsa çıkar mı sizce? Korkuyorum bir yandan

Canım benim adet gecikmemin 8. Gününde kan tahlilim negatifti ama 10. Gününde pozitife döndü varsa çıkar perşembe günü

Canım benim adet gecikmedi 12. Gün kan tahlili verdim. Bana dua edin de bir mucize olsun
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benim bebişte 6.5 haftalık olmuş kalp atışını duyduk akşam dua edin kızlar sağlıcakla alayım kucağıma

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benim bebişte 6.5 haftalık olmuş kalp atışını duyduk akşam dua edin kızlar sağlıcakla alayım kucağıma
Maşallah barekallah allahh kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm. Çok rahat tatlı bir hamilelik geçirirsin inşallah

Canım seninde geç döllenmeydi dimi? Regl son tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor canım cok farklılık var mı

Kızlar merhaba beta hcg yorumlayabilir misiniz artişlarım nasıl
16 aralık 5,77
18 aralık 22,53
20 aralık 70,57
25 aralık 1214
Güzel ilerliyor mu yoksa çok mu yükseliyor anlamadım
Merhaba gecikmenin kaçıncı gününde ilk testi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…