Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedir? Herşey yolunda mı?Merhaba tüp bebek tedavisi sonrası
10. Gün beta HCG 68
13. Gün 113 çıktı
3 günde 2 kat bile artış olmamış 5. Gün embriyosu transfer edildi benzer şeyler yaşayan varmı
Malesef iyi haberlerim yok. Bugun sabah kanamam başladı. Beta yükselmedi 2. Düşüğümü yaşadımSon durumunuz nedir? Herşey yolunda mı?
Çok geçmiş olsun. Rabbim yine nasip eder inşallah. Neden tekrarlıyor düşükleriniz acaba doktorunuz ne dedi?Malesef iyi haberlerim yok. Bugun sabah kanamam başladı. Beta yükselmedi 2. Düşüğümü yaşadım![]()
Kan pıhtılasması varmıs.oksapar 6000 kullanıyordum doktor ilacın yetersiz kaldıgını söyledi.carsamba günüde bissürü test yapacak.Çok geçmiş olsun. Rabbim yine nasip eder inşallah. Neden tekrarlıyor düşükleriniz acaba doktorunuz ne dedi?
Henüz belli olmadı azar azar artıs devam ediyor yarın ultrason muayenesi varSon durumunuz nedir? Herşey yolunda mı?
Tüp bebek değil canım.ilk bebeğime catlaşma iğnesi ile hamile kaldım. ikinciye nomal olarak hamile kaldım. Ellerine düşğnce işteÇok geçmiş olsun inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Keşke ne test lazımsa baştan yapılsaydı şimdi ilaç yetersiz kaldı deyip yapacakları araştırmayı zamanında yapsalardı ama işte bir durum olmadan yeni bir araştırma kapısı da çıkmıyor işte.. Bilemiyorum ki yaa hayırlısı işte.. Zamanı değilmiş demek ki.. Tekrar ücret ödeyecek misiniz peki tüp bebek için??
3. Gun embriyosu 11.gun 127Merhaba tüp bebek tedavisi sonrası
10. Gün beta HCG 68
13. Gün 113 çıktı
3 günde 2 kat bile artış olmamış 5. Gün embriyosu transfer edildi benzer şeyler yaşayan varmı
Umarım dilediğiniz gibi olur.Henüz belli olmadı azar azar artıs devam ediyor yarın ultrason muayenesi var
3. Gun embriyosu 11.gun 127
13.gun 190
15. Gun 249 dr ilerleme az dedi ama sonra
17.gun 453
18.gun 780
22. Gun 3705. Mucize gibi henüz keseye bakılmadı 2 gün sonra randevum. Bol bol dua edin. Tam olmadi derken ki dr da iyi gitmiyor derken birden arttı. 15 gün dünyam başıma yıkılmıştı 2. Tup bebek denememdi. Ve O gün artik Allah a bıraktım vardır bir bildiği dedim sadece dikkat ettim yememe ve dua ettim. Sizde teslim olun ve herşeyi kabul edin içinizde. Icinizi ferah tutun olsa da yaradandan olmasada. Elinizden geleni yapın kenara çekilin. Şuan bile kenarda beklemekteyim nasipse gelecek yavrularımız değilse inancımızı yitirmeden dua ile tekrar deneyeceğiz. Inşallah sizinde mucizeniz gerçek olu
10.gün 66Merhaba tüp bebek tedavisi sonrası
10. Gün beta HCG 68
13. Gün 113 çıktı
Benim Dondurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı. Yarin 16 gün yine ver takip edelim yalnız riskli dedi ama iki katından fazla artış var böyle olup yükselen var mi acaba?10.gün 66
12.gün 91
Doktorum 14.günde bakalım dedi. Pazartesiyi bekliyorum. Sonuçtan çok korkuyorum.
%40 yükselişte fena değil dedi bu arada olumsuz bişey var diye düşünme dedi
Benim 6.gün 4.2 çıktıBenim Dondurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı. Yarin 16 gün yine ver takip edelim yalnız riskli dedi ama iki katından fazla artış var böyle olup yükselen var mi acaba?
Sizin durumlar nasıl gebelik nasıl gidiyor?Benim Dondurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı. Yarin 16 gün yine ver takip edelim yalnız riskli dedi ama iki katından fazla artış var böyle olup yükselen var mi acaba?
Bana şuan umut oldunuzMerhaba
10.gün 37
12.gün 52
14.gün 120
16.gün 298
18.gün 753
Benimde başlarda düşük başladı ama sonra düzeldi. Çok şükür 20. günde keseyi gördük![]()