- 23 Kasım 2017
- 72
- 33
- 88
- 35
- Konu Sahibi Serpilikra
-
Direk olarak 2 kat artmasına gerek yok %60 yeterli bir rakam . ayrıca farklı yerlerde yaptırmışsınız referans aralıkları farklı olduğu için sonuçlarda biraz fark oluşturabiliyor cnm. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşNormal mi gerçekten 2 katı artış olmamış ama %60 falan olmuş
Slm
17ekim 1112
22 Ekim 2922 kan testi sonucum bana artış az gibi geldi birde ilk testimi gece 10 buçuk da vermiştim diğerini sabah dokuzda ve birini hastanede birini sağlık ocağında bunlarda değişiklik gösterir mi acaba
İki farklı yerde yaptırmış aynı yerde yapılsa dediğiniz doğruSizi korkutmak istemem ama kan testi 2 gün arayla ya 2 kat artmalı yada %60 oranında artmalı sizin iki test sonucunuz arasında 5 gün var bence hemen bir doktora gidin eğer sıkıntılı bir durum yoksa 2 bin li değerlerde kese görülmesi gerekli
( Beni yanlış anlamayın lütfen bu uyarıyı size iki kere dış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum)
iki farkli kuruluş da olsa 5 gün arayla yaptırmış bence hemen bir uzmana görülmeli... İnşallah bir problem yokturİki farklı yerde yaptırmış aynı yerde yapılsa dediğiniz doğru
Sizi korkutmak istemem ama kan testi 2 gün arayla ya 2 kat artmalı yada %60 oranında artmalı sizin iki test sonucunuz arasında 5 gün var bence hemen bir doktora gidin eğer sıkıntılı bir durum yoksa 2 bin li değerlerde kese görülmesi gerekli
( Beni yanlış anlamayın lütfen bu uyarıyı size iki kere dış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum)
Yine de %60 oranında artmış zaten 2 günde bir . Siz doktorunuza görünün muhtemelen sağlıklı gebelikse kesesi görülecektir gittiğinizde.
Teşekkürler kızlar yorumlarınız için dün sağlık ocağında ki doktor normal dedi ama hala korkularm var daha gitmedim doktora 1 hafta sonra git dedi birde dış gebelikte ağrın kanaman falan yani bu belirtin olmuş muydu
Maalesef ki hiç bir belirtim yoktu hatta kan değerlerim her ikisinde de normal artış da idi.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir... İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Maalesef ki hiç bir belirtim yoktu hatta kan değerlerim her ikisinde de normal artış da idi.. Umarım sağlıklı bir gebeliktir... İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Gitsem bu değerde kese görünür mü peki biliyor musunuz
Kan değeri 1500-2000 arasında kese görülüyor... benimkisi görülmüştü
Tmm teşekkürler inşallah iyidir herşey
Umarım herşey yolundadır... Çünkü ben çok zorlu yollardan geçtim..
2016 da dış gebelik ( sol tüpüm alındı)
2017 de 2 kere aşılama negatif
2018 1 tüp bebek negaitf
2018 2. dış gebelik (MTX tedavisi yapıldı)
2018 ağustos normal gebelik ALLAH ıma şükürler olsun... Demem o ki bol bol dua et Rabbim ol derse oluverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?