Beta HCG artışı

Amin İnşallah Rabbim herkese nasip etsin evlat kokusuna hasret bırakmasın....

Bu hafta bitmek üzere zaten en iyisi hafta başı gidip 6. hafta da keseyi görmek 6. hafta da kesin kesenin oluşması lazım

Tmm cnm öyle yapıcam inşallah adetlerim düzensiz kaç haftalık olduğunu tahmin edemiyorum bakalım inşallah güzel haberler verebilirim

Kızlar selamlar herkese çok panikledim nerdeyse her beta hcg konusuna yazdım hiç cevap veren yok
Ben pazar günü reglime 3 gün kala erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim,pzteside hemen gidip kan verdim değerim 27,01 çıktı. Doktorum çarşamba günü tekrar kan vermemi söyledi,yani bgn tekrar kan verdim ve bu sefer değerim 37,27 çıktı doktorum artış az cuma günü tekrar bakalım dedi. Çok korkuyorum. İlk bebeğime geçen sene hamile kalmışmıştım ama 6 aylık hamileyken kaybettim. Şimdide çok ama çok korkuyorum. artış çok mu düşük?

Korkma cnm hakkında hayırlısı artış az gibi galiba ama tam bilmiyorum artış sonradan artabilir çünkü çok yeni galiba inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende aynı endsedeyim

Korkma cnm hakkında hayırlısı artış az gibi galiba ama tam bilmiyorum artış sonradan artabilir çünkü çok yeni galiba inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende aynı endsedeyim
Valla yeni aslında yani bgn regli olmam gerekiyordu ama kaybettiğim bebeğimde de ilk öğrendiğimde iki gün sonra iki katından fazla artmıştı bunda böyle bir artış görmüyorum çok endişeleniyorum

Valla yeni aslında yani bgn regli olmam gerekiyordu ama kaybettiğim bebeğimde de ilk öğrendiğimde iki gün sonra iki katından fazla artmıştı bunda böyle bir artış görmüyorum çok endişeleniyorum

Belli olmuyor ki her hamilelik farklı cnm yat dinlen sen sakın olmaya çalış dicem ama biliyorum zor çünkü bende kizimda bu kadar stresle beklememistim bakalım ya hakkımızda hayirlisi

Belli olmuyor ki her hamilelik farklı cnm yat dinlen sen sakın olmaya çalış dicem ama biliyorum zor çünkü bende kizimda bu kadar stresle beklememistim bakalım ya hakkımızda hayirlisi
Amiiiiinnn arkadaşımmm amiinnn hakkımızda hayırlısını nasip eylesin Rabbiimmm
Ama artış az dimi arkadaşım he söyle az dimi

Hayırlı cumalar kızlar. Çarşamba öğleden sonra değerim 104 du buğu sabah yaptirdim 200.97 çıktı. Sizce artış normal mi insan herşeye takabiliyormuş gerçekten.

Merhaba, ben de kendi beta hcg değerlerimle ilgili çok korkuyorum. Son adet tarihim 7 ekim.
20 ekim 274
22 ekim 489
26 ekim 945
28 ekim 1464
Sizce nasıl? Sağlıklı olma ihtimali var mı
Çok kötüym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…