- 23 Kasım 2017
- 72
- 33
- 88
- 35
- Konu Sahibi Serpilikra
-
Amin İnşallah Rabbim herkese nasip etsin evlat kokusuna hasret bırakmasın....
Bu hafta bitmek üzere zaten en iyisi hafta başı gidip 6. hafta da keseyi görmek 6. hafta da kesin kesenin oluşması lazım
Kızlar selamlar herkese çok panikledim nerdeyse her beta hcg konusuna yazdımhiç cevap veren yok
Ben pazar günü reglime 3 gün kala erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim,pzteside hemen gidip kan verdim değerim 27,01 çıktı. Doktorum çarşamba günü tekrar kan vermemi söyledi,yani bgn tekrar kan verdim ve bu sefer değerim 37,27 çıktıdoktorum artış az cuma günü tekrar bakalım dedi. Çok korkuyorum. İlk bebeğime geçen sene hamile kalmışmıştım ama 6 aylık hamileyken kaybettim. Şimdide çok ama çok korkuyorum. artış çok mu düşük?
Valla yeni aslında yani bgn regli olmam gerekiyordu ama kaybettiğim bebeğimde de ilk öğrendiğimde iki gün sonra iki katından fazla artmıştıKorkma cnm hakkında hayırlısı artış az gibi galiba ama tam bilmiyorum artış sonradan artabilir çünkü çok yeni galiba inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende aynı endsedeyim
Valla yeni aslında yani bgn regli olmam gerekiyordu ama kaybettiğim bebeğimde de ilk öğrendiğimde iki gün sonra iki katından fazla artmıştıbunda böyle bir artış görmüyorum çok endişeleniyorum
Amiiiiinnn arkadaşımmm amiinnn hakkımızda hayırlısını nasip eylesin RabbiimmmBelli olmuyor ki her hamilelik farklı cnm yat dinlen sen sakın olmaya çalış dicem ama biliyorum zor çünkü bende kizimda bu kadar stresle beklememistim bakalım ya hakkımızda hayirlisi
Amiiiiinnn arkadaşımmm amiinnn hakkımızda hayırlısını nasip eylesin Rabbiimmm
Ama artış az dimi arkadaşım he söyle az dimi
Arkadaşım seninki maşallahlar olsun bence gayet güzel daha da sağlıkla büyüsün kucağına alın,sen keyfini çıkar bu güzel duygunun maşalllahlar olsunİnan bilmiyorum cnm ya şimdi ne desem kafana takicaksin biliyorum yaşayıp görücez sence benimki az mi
Arkadaşım seninki maşallahlar olsun bence gayet güzel daha da sağlıkla büyüsün kucağına alın,sen keyfini çıkar bu güzel duygunun maşalllahlar olsun
Nolur dua et arkadaşım Allah isteyen,bekleyen ümit eden herkese nasip etsin. Yazacağım cuma günü nasip olursa inşallah güzel haberlele gelirimSağol cnm inşallah iyidir sende haber ver sonucu merak ederim
Nolur dua et arkadaşım Allah isteyen,bekleyen ümit eden herkese nasip etsin. Yazacağım cuma günü nasip olursa inşallah güzel haberlele gelirim
Aynı yerde yaptırmışsanız testleri biraz az yükselmeniz . Yinede hakkınızda hayırlısı olsunNolur dua et arkadaşım Allah isteyen,bekleyen ümit eden herkese nasip etsin. Yazacağım cuma günü nasip olursa inşallah güzel haberlele gelirim
aynı yerde neredeyse aynı saatte yaptırdım,ve evet biliyorum artış çok düşükAynı yerde yaptırmışsanız testleri biraz az yükselmeniz . Yinede hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı cumalar kızlar. Çarşamba öğleden sonra değerim 104 du buğu sabah yaptirdim 200.97 çıktı. Sizce artış normal mi insan herşeye takabiliyormuş gerçekten.
aynı yerde neredeyse aynı saatte yaptırdım,ve evet biliyorum artış çok düşük
acaba böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı diye bir umut aramıştım,neyse hayırlısı.
Verdim canım çok şükür şimdilik çarşamba günü verdiğim değerden 2 katından biraz fazla arttı ama takip devam,Naptın cnm verdin mi kan tekrar
Allah razı olsun canim seninki de hayırlı olsunNormal bence cnm hayirli olsun bebisin
Verdim canım çok şükür şimdilik çarşamba günü verdiğim değerden 2 katından biraz fazla arttı ama takip devam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?