Merhaba. Benimde aynı durum söz konusu. Artış hızı yavaş. 2 günde bir ikiye katlanması gerekiyormuş. Değerlerim şu şekilde ilerledi. 16 ekimde 42, 20 ekimde 172, 26 ekimde 640, 28 ekimde 820, 30 ekimde 1170, 1 kasımda 1850 Di. Dış gebelik şüphesi ile yaklaştı doktorum. Ultrasonda rahimde de kese yoktu. Rahim dışında bir kese gördü. İğne ile onu sonlandırrız demişti. Ben farklı bir doktor da görsün istedim araştırma hastanesine gittim. Oradaki doktorlar da kendileri 2 günde bir beta hcg artışlarını kontrol ettiler. 640 sonucundan itibaren araştırma hastanesinde yaptırdım testleri. Onlarda rahimde kese göremediler en başta dışarıdakini gördüler. Ama rahim kalınlaşmış bir gebelik oluşabilir diye beklemeye aldılar. Değer 1170 oldugunda rahimde kese oluştu. Hem içeride hem dışarıda bir kese vardı. 1170 den 1850 e birden artış hızı arttı ve Rahim dışındaki kese kayboldu son muayanemde göremediler. Şuan sadece rahim içinde kese var. Bebek oluşacak mı diye bekliyoruz şuan. Artışlar genelde 2 kata yakın olması gerekiyormuş ama bence umudunuzu yitirmeyin. Ben dış gebelik kesin diye düşünürken birden herşey tersine döndü. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde.