Beta hcg artışının yavaş olması

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
33
30
Kızlar ilk sonucum 170di bir hafta sonra 560 olmuş doktorun hesabına göre 1000 in biraz üzerinde olması gerekiyordu. Sizce bu ne anlama geliyor doktor bişeyler söylemek istemedi ama sanırım dış gebelik mi oluyor bi yazabilir misiniz çok endişeliyim 😔 tam 5. Hafta bugün son adet tarihime göre.

Stres yapma cnm. Bekleyerek göreceksin sonucunu.inşlh bebeğin tutunur sana sağlıkla

Merhaba. Benimde aynı durum söz konusu. Artış hızı yavaş. 2 günde bir ikiye katlanması gerekiyormuş. Değerlerim şu şekilde ilerledi. 16 ekimde 42, 20 ekimde 172, 26 ekimde 640, 28 ekimde 820, 30 ekimde 1170, 1 kasımda 1850 Di. Dış gebelik şüphesi ile yaklaştı doktorum. Ultrasonda rahimde de kese yoktu. Rahim dışında bir kese gördü. İğne ile onu sonlandırrız demişti. Ben farklı bir doktor da görsün istedim araştırma hastanesine gittim. Oradaki doktorlar da kendileri 2 günde bir beta hcg artışlarını kontrol ettiler. 640 sonucundan itibaren araştırma hastanesinde yaptırdım testleri. Onlarda rahimde kese göremediler en başta dışarıdakini gördüler. Ama rahim kalınlaşmış bir gebelik oluşabilir diye beklemeye aldılar. Değer 1170 oldugunda rahimde kese oluştu. Hem içeride hem dışarıda bir kese vardı. 1170 den 1850 e birden artış hızı arttı ve Rahim dışındaki kese kayboldu son muayanemde göremediler. Şuan sadece rahim içinde kese var. Bebek oluşacak mı diye bekliyoruz şuan. Artışlar genelde 2 kata yakın olması gerekiyormuş ama bence umudunuzu yitirmeyin. Ben dış gebelik kesin diye düşünürken birden herşey tersine döndü. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde.

Teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum ama dış gebelik değilse diye acele etmek de istemiyorum. kaçıncı haftanızdasınız şuan bi de ultrasona karından mı bakıyorlardı

Dua edin insallah guzel sonuclanir..
Ama kontrol altinda olun boşvermeyin lutfen sonuc ne olursa olsun saģliğiniz önemli.

Aslinda kanamaniz yoksa tuplerde batında sivi birikimi varmi gorurler.
Iyi bi ultrason cihazi olan yerde muayene olun imkaniniz varsa.

Teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum ama dış gebelik değilse diye acele etmek de istemiyorum. kaçıncı haftanızdasınız şuan bi de ultrasona karından mı bakıyorlardı
Bugün 7+3 deyiz. Özelde karından baktılar hep araştırma hastanesinde sadece vajinal baktılar. Vajinal ultrason daha erken bilgi veriyor bu konuda sanırım.

Bugün 7+3 deyiz. Özelde karından baktılar hep araştırma hastanesinde sadece vajinal baktılar. Vajinal ultrason daha erken bilgi veriyor bu konuda sanırım.

Doktorum idrara sıkışık gel dedi heralde karından bakacak cumartesi günü. İnşallah rahimde keseyi görür çok endişeliyim rabbim herkesin yardımcısı olsun

Alttab bakilirsa daha net gorulur dis gebelik bulgulari.. insallah normal gebeliktir bebegniz guzel yerdedir

Doktorum idrara sıkışık gel dedi heralde karından bakacak cumartesi günü. İnşallah rahimde keseyi görür çok endişeliyim rabbim herkesin yardımcısı olsun
Karından bakar muhtemelen. İnşallah güzel haberler alırsınız. Ama görmese de endişe etmeyin hemen. Haftanız küçük bence. Şuan benimde sağlıklı bir gebelik mi belirsiz ama 6+3 de ancak keseyi gördüler vajinal ultrason ile. Geç oluşabilir keseniz. 2 günde 1 kan değerlerinize baktırın artış hızlanabilir

Evet bana dis gebelik suphesi oldu tupler karin bosluguna hep baktilar sivi birikimi yoktu o yuzdek bekldik.sagliksiz ic gebelikmis meger.
Beta hcg artışlarınız nasıldı peki? Benim dış gebelik dediler kesin gibiydi ama tüplerde değildi kese yumırtalıkların etrafındaydı sonradan kayboldu rahim içi kese oluştu. İnşallah sağlıklı bir kese olur

Beta hcg artışlarınız nasıldı peki? Benim dış gebelik dediler kesin gibiydi ama tüplerde değildi kese yumırtalıkların etrafındaydı sonradan kayboldu rahim içi kese oluştu. İnşallah sağlıklı bir kese olur
Nasil yumurtaliklarin etrafindaydi kayboldu...
Once normal.artti sonra cok yavasladi dustü bidaha arttti dustü yine devam etti. Ama benm hep kanamam vardi dusükmuş nedeni surekli kanamam.oldu.

Nasil yumurtaliklarin etrafindaydi kayboldu...
Once normal.artti sonra cok yavasladi dustü bidaha arttti dustü yine devam etti. Ama benm hep kanamam vardi dusükmuş nedeni surekli kanamam.oldu.
Yumurtalıkların üstünde bir yerde dediler tüpler boştu. Ama rahim içi oluşacak bir keseyi besleyecek olan kese de olabilir bu bir ihtimal dediler. Sonra kaybolup rahim içi kese oluşunca öyleymiş dediler. Benim kanamam hiç olmadı. Ama artışlarım sağlıksız bir gebelik gibi ilerliyor. Son artış umutlandırdı bizi sadece. 1170 den 1850 e çıktı 36. Saatte verdim kanı. 48 saat dolmadan. Şuan bebek mi oluşacak yoksa boş kese mi bekliyoruz

Yumurtalıkların üstünde bir yerde dediler tüpler boştu. Ama rahim içi oluşacak bir keseyi besleyecek olan kese de olabilir bu bir ihtimal dediler. Sonra kaybolup rahim içi kese oluşunca öyleymiş dediler. Benim kanamam hiç olmadı. Ama artışlarım sağlıksız bir gebelik gibi ilerliyor. Son artış umutlandırdı bizi sadece. 1170 den 1850 e çıktı 36. Saatte verdim kanı. 48 saat dolmadan. Şuan bebek mi oluşacak yoksa boş kese mi bekliyoruz
Belirsiz cok zor sizi anliyorum.
Sogukkanli olun Rabbim sağlikliysa nasip etsin insallah.
Ben 20 gun cok sürcemde oldum Rabbim kimseyi belirsizlikle ugrastirmasin biraz bekleyin ama mumkun mertebe kisa surede anlasilsa daha iyi olur sizin icin.Insallah Rabbim kolaylaştirsin

Belirsiz cok zor sizi anliyorum.
Sogukkanli olun Rabbim sağlikliysa nasip etsin insallah.
Ben 20 gun cok sürcemde oldum Rabbim kimseyi belirsizlikle ugrastirmasin biraz bekleyin ama mumkun mertebe kisa surede anlasilsa daha iyi olur sizin icin.Insallah Rabbim kolaylaştirsin
Amin inşallah Allahım neyi uygun görürse hakkımızda. Perşembe günü randevum inşallah güzel haberler alırız. Allah razı olsun dualarınız için

• Beğen
Reactions: H M
Back
X