Beta hcg az artmış..

Salep1107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
33
16
3
31
5 Mayıs'ta beta 53
9 Mayıs'ta beta 81.3
Testleri yaptırdığım iller ve dolayısıyla sağlık ocakları farklı. Bu durumun bir etkisi var mıdır sonuçlarda? Yoksa da sağlıksız bir gebelikse veya kimyasal gebelikse süreç nasıl ilerleyecek. İlk tecrübem olduğu için bilemiyorum şu an ne yapmam gerek

iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin ozaman artışın durumunu anlayabilirsiniz düşüş olursa kimyasal olur dengesiz yükselip düşerse dış gebelik ihtimalide olmuş olabilir en iyisi aynı merkezde iki günde bir kan vermek olacaktır.

iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin ozaman artışın durumunu anlayabilirsiniz düşüş olursa kimyasal olur dengesiz yükselip düşerse dış gebelik ihtimalide olmuş olabilir en iyisi aynı merkezde iki günde bir kan vermek olacaktır.
Teşekkür ederim. Kadın doğum doktoruna gittim. Tekrar kan testi istedi. Yine 3. Farklı bi yerde kan vermiş oldum bilmiyorum bakalım ne olacak

Aynı yerden takip edilmesi gerekli diye söylenmişti bana da, değerlerde farklılık olabiliyormuş.
Bilemiyorum doktora gittim. Sonuca bakıp bi şeyler söyleyebilirim dedi. Ultrasonla bakıp rahim kalınlığı iyi dedi dış gebelikten biraz uzak olabilir dedi. Şu an için kimyasal ama test sonuçlarına bakalım dedi.

Back
X