Beta hcg - bakarmısınız

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
28 ekim (2 gün geçikme) 79.3
30 ekim (4 gün geçikme) 257
1 kasım (6 gün gecikme) 528.3

Kızlar değerlerim nasıl iyi diye biliyorum ama çokda endişeleniyorum böyle bi kimyasal yaşamıştım gecen yıl değerim düşmüştü ama o zaman değerlerim 30 civarıydı bu kadar yukselmedi artışlar nasıl

28 ekim (2 gün geçikme) 79.3
30 ekim (4 gün geçikme) 257
1 kasım (6 gün gecikme) 528.3

Kızlar değerlerim nasıl iyi diye biliyorum ama çokda endişeleniyorum böyle bi kimyasal yaşamıştım gecen yıl değerim düşmüştü ama o zaman değerlerim 30 civarıydı bu kadar yukselmedi artışlar nasıl
Artısın guzel ilerliyor canm. Sağlıkla kucagına al inş.

Banada yorum yaparmısınız
27 ekim 52
29 ekim 112
31 ekim 178 az mı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu arada 27sinde ilk hcg me baktırdığımda gecikmenin 4. Günüydü

27 ekim 52
29 ekim 112
31 ekim 178 az mı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu arada 27sinde ilk hcg me baktırdığımda gecikmenin 4. Günüydü
Aynı hastanede mi yaptirdiniz hepsini

27 ekim 52
29 ekim 112
Canım 3. Yaptırdıgın pek artmamıs iki katı artms olması lazımdı. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım 3. Yaptırdıgın pek artmamıs iki katı artms olması lazımdı. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet bende az artnış gördüm ama 2 gün arayla değilde gün aşırı yaptırdım tam 2 gün olsaydı acaba artarmıydı diye düşündüm o umut oldu biraz bana
Aslında doktora haftaya gidicektim ama içim rahat etmedi yarın gidicem
Birde daha çok yükselmedi bişey gözükmez diye gitmek istemiyordum bekleyecektim ama inşallah iyi gider herşey korkuyorum açıkçası

Evet bende az artnış gördüm ama 2 gün arayla değilde gün aşırı yaptırdım tam 2 gün olsaydı acaba artarmıydı diye düşündüm o umut oldu biraz bana
Aslında doktora haftaya gidicektim ama içim rahat etmedi yarın gidicem
Birde daha çok yükselmedi bişey gözükmez diye gitmek istemiyordum bekleyecektim ama inşallah iyi gider herşey korkuyorum açıkçası
Yazdıgın tarihlere göre 2 gunde bir yapnıssın cnm

BUgünde kan verin birşeyler kesinleşir artık ve doktora nutlaka görünün

Back
X