beta hcg bu kadar düşükken yükselen oldu mu hiç?

gullays

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
25
0
16
İstanbul
transferim 17 eylül deydi bugün beta hcg 18.12 çıktı bir fikri olan var mı? DR çok düşük dedi ilaca devam et 2 gün sonra tekrar baktır dedi bu kadar düşükken yükselen oldu mu hiç?

transferim 17 eylül deydi bugün beta hcg 18.12 çıktı bir fikri olan var mı? DR çok düşük dedi ilaca devam et 2 gün sonra tekrar baktır dedi bu kadar düşükken yükselen oldu mu hiç?

kimyasal olabilir cnm
2 gün sonra katlar ve yükselmeye devam ederse geç tutunmuştur
off ne bileyim ne dicemide bilmedim fazla umutlanma canım ya hakkında hayırlısı olsun

korktuğum yine başıma geldi,yok sanırım ama yine de ilaca devam 2 gün sonra tekrar bakıcam hiç belli olmaz diyolar ama ancak bir mucize olursa bence ya bu embriyolar neden tutunmuyo bana acaba tutmadıysa yine napıcam ben ya bana bir yol göster nolur aklım çalışmaz oldu sağlıkçı olmama rağmen napıcamı bilemiyorum artık çok mutsuz oluyorum etrafımdaki herkesi de mutsuz ediyorum.

korktuğum yine başıma geldi,yok sanırım ama yine de ilaca devam 2 gün sonra tekrar bakıcam hiç belli olmaz diyolar ama ancak bir mucize olursa bence ya bu embriyolar neden tutunmuyo bana acaba tutmadıysa yine napıcam ben ya bana bir yol göster nolur aklım çalışmaz oldu sağlıkçı olmama rağmen napıcamı bilemiyorum artık çok mutsuz oluyorum etrafımdaki herkesi de mutsuz ediyorum.

canim 10 gun sonra test yaptirmissin erken yani.bana hep dr 12 sonra yaptir derdi.2 gun sonra tekrar yaptir deger muhtemelen artar insalah 50- 60 gibi bir deger cikar...cok var yukselen canim olmaz olurmu..gec tutunma olmustur diye dusunuyorum..bol bol dua insallah evladin seninledir yaaa

canım bencede çok düşük değil.. ben 14. gün yapmıştım testi. 10. gün test için erken bir tarih.. umutsuz olma şu an en çok morale ihtiyacın olduğu zaman. olumlu düşünmeye çalış cnm.. meleğin geç tutunmuş bile olabilir.. 2 gün sonraki değerini sabırsızlıkla bekliorum inşallah 2 kat artmış olacak..

ece22 var isimden bakarsan bulabilirsin ilk değeri 14 doktoru bile sevinmeyelim demiş şimdi kalp atışını bile duydu :nazar::nazar::nazar::) moralini bozma bu şekilde olan okadar çokki şimdiden hayırlı olsun....

bence geç tutunma olmuştur canım moralini bozma . benim de değerim çok düşükten yükselmişti.

benimde en son adetim 24 ağustos perşembe günü test yaptırdım 31.86 çıktı cumartesi sabah 47,7 çıktı doktor ne war diyenbilirim ne yok diyebilirim dedi çarşamba günü tekrar test yaptırıp perşembe yanına gidicem sanırım keseyi görmeden kesin konuşmak istemiyolar :(

Back
X