• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg büyüktür işareti

ummuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba beta hcg cuma gunu 1644 du 3 gun sonra yani az once verdim >1000 diyo cok uzgunum iki kimyasal
Gecirdim buda oyle olcak diye korkuyorum boyle olan var mi bu ne demek lütfen yardimci olir musunuz

Merhaba beta hcg cuma gunu 1644 du 3 gun sonra yani az once verdim >1000 diyo cok uzgunum iki kimyasal
Gecirdim buda oyle olcak diye korkuyorum boyle olan var mi bu ne demek lütfen yardimci olir musunuz
Aynı yerde mi verdiniz kanı. Bazı yerlerde belli bi değerden sonra yazmıyor rakam böyle büyüktür işareti oluyor

Korkulacak bir şey yok gibi 1000 değerinden büyük demek bu

Aynı yerde mi verdiniz kanı. Bazı yerlerde belli bi değerden sonra yazmıyor rakam böyle büyüktür işareti oluyor
Daha önceki verdiklerim baska hastane ama ordaki verdigimiz kanlarda suanki verdigim labaratuvara gonderiliyordu

Back
X