- 4 Kasım 2019
- 127
- 47
- 98
- Konu Sahibi Saricicek2020
-
artışların gayet guzel. en az yuzde 60 artmalı normal artıs dedıklerı de 2kat. yanı 48 saatte olması gerekenden de ıyı artmıs. erken dollenme olmus olabılır 2 gun bıle ne kadar farkedıyor sonuclar ıcın . hayırlı olsun rabbım saglıcakla dogurmayı nasıp etsın ınsallahKızlar acil 30 kasım son adet günümdü
26 aralık beta 69,62
28 aralık beta 205,16
30 aralık beta 488,79
dünde adet olmam gereken gündü olmadım tabii hiçbi şey gelmedi nasıl artmış iki günde bir yaptırmaya devam edeyim mi
Ben testleri hep sabah 9da yaptırdım bu sabahki artış az geldi bana sanki o yüzden takıldım ya. Yok daha gitmedim dün adet günümdü bide çok erken diye. Haftaya sağlık ocağına giderim sonraki haftada doktora giderim diye düsündümBence güzel yükselmiş neden sinirleriniz bozuldu anlamadım. Benimde bu şekildeydi.
Doktora gittiniz mi
Şuna 4 haftalık hamilesiniz bence haftaya veya 2 haftaya keseyi görürsünüz inşallah
Amin çok teşekkür ederimm fazla bilgim olmadığı için korktum biraz daha yüksek bekliyodumartışların gayet guzel. en az yuzde 60 artmalı normal artıs dedıklerı de 2kat. yanı 48 saatte olması gerekenden de ıyı artmıs. erken dollenme olmus olabılır 2 gun bıle ne kadar farkedıyor sonuclar ıcın . hayırlı olsun rabbım saglıcakla dogurmayı nasıp etsın ınsallah
Çok erken diye gitmedim doktora adet tarihim dündü çünkü haftaya sağlık ocagına giderim sonra da doktora giderim diye düşünmüştümKan vermeye devam etmene gerek yok. Doktora git kese için tarih versin sana.
sağlık ocagına normal kadın dogumda kese kontrolu yaptırıp oyle gıtmen lazım . cunku gıt oyle gel dıcek kayıt ıcınÇok erken diye gitmedim doktora adet tarihim dündü çünkü haftaya sağlık ocagına giderim sonra da doktora giderim diye düşünmüştüm
Aa ben bilmiyodum bunu çok erken öğrendim diye bekleyeyim dedim ben çünkü gidince şimdi kese yok dicek sonra kalp atısı icin bi daha git daha çok gerilirim diye düsündüm o zaman ne yapayım ben kafam karıstısağlık ocagına normal kadın dogumda kese kontrolu yaptırıp oyle gıtmen lazım . cunku gıt oyle gel dıcek kayıt ıcın
1500 lerde falan olmalı kı vajınal ultrasonda gorunsun. karından daha gec gorunuyo zaten. ılk defa 3. haftaya 1 haftalık dıyen doktor gordum . sat a gore soylenır. bhcg 1500 lere senın kolay varır gıbı 3 e katlayarak gıderse o yuzden yıne de kese 5. haftada gorunur. bhcg baglı ama zaman da onemlıBende Bir şey sorsam bende 24.aralikda beta 27 .34 du 26 Aralık 95.35 cikdi .bana önceden doktor kanda görüp bir haftalık demişti .şimdide cuma günü bana dedi . haftaya gel .keseyi görelim dedim sizce kan değerim düşük olması bu haftaki keseyi görmeye engel mi.☺
ben ılk saglık ocagında test yaptırdım . once keseyı gor oyle gel buraya bızde ultrason falan yok bızım yapcak bıseyımız yok anca kan tahlılı yapıyoz dedı ondan dedım :))Aa ben bilmiyodum bunu çok erken öğrendim diye bekleyeyim dedim ben çünkü gidince şimdi kese yok dicek sonra kalp atısı icin bi daha git daha çok gerilirim diye düsündüm o zaman ne yapayım ben kafam karıstı
once kese ıcın kesın gıtceksın bakalım goruncekmı kese normal mı dıye bebıs ıcın gıttıgınde kalp de duyulabılır duyulmazsa bı 10 gun sonra tekrar gel dıyolar 7hafta gıbı en gec duyuluyo bı sorun yoksa guzel gelısıyosa.ben ılk saglık ocagında test yaptırdım . once keseyı gor oyle gel buraya bızde ultrason falan yok bızım yapcak bıseyımız yok anca kan tahlılı yapıyoz dedı ondan dedım :))
Hiç bilmiyodum doğru sağlık ocagına sonra giderim. 6 ocak pazartesiye randevu aldım inşallah her şey yolundadıronce kese ıcın kesın gıtceksın bakalım goruncekmı kese normal mı dıye bebıs ıcın gıttıgınde kalp de duyulabılır duyulmazsa bı 10 gun sonra tekrar gel dıyolar 7hafta gıbı en gec duyuluyo bı sorun yoksa guzel gelısıyosa.
Teşekkür ederim Cok sağolun ama geçen adetime göre 5 hafta7 günlük . inşallah üçe katlayarak çoğalır .öyle gözüküyor galiba vajinal ultrasonda gözukucek.1500 lerde falan olmalı kı vajınal ultrasonda gorunsun. karından daha gec gorunuyo zaten. ılk defa 3. haftaya 1 haftalık dıyen doktor gordum . sat a gore soylenır. bhcg 1500 lere senın kolay varır gıbı 3 e katlayarak gıderse o yuzden yıne de kese 5. haftada gorunur. bhcg baglı ama zaman da onemlı
ınsallah sıkıntı yapma sımdılık kendıne dıkkat et. bıtkı cayını bırak ıcıyosan ıcme yanı. normalde saglıklı bebek hareketle dusmez de doktorlar temkınlı olmanı 3 4. haftada ılıskıye dıkkat etmenı falan onerıyolar. hakkında hayırlısı olsunHiç bilmiyodum doğru sağlık ocagına sonra giderim. 6 ocak pazartesiye randevu aldım inşallah her şey yolundadır
ılk zaman bı kac kez oyle artar sonra 2 ler 9000 lerı gorunce zaten daha yavas artmaya baslıyo 2 gunde degılde 3 gunde gıbı:)) ınsallahTeşekkür ederim Cok sağolun ama geçen adetime göre 5 hafta7 günlük . inşallah üçe katlayarak çoğalır .öyle gözüküyor galiba vajinal ultrasonda gözukucek.
Amin Allah razı olsun. Cumlemizin inşallahılk zaman bı kac kez oyle artar sonra 2 ler 9000 lerı gorunce zaten daha yavas artmaya baslıyo 2 gunde degılde 3 gunde gıbı:)) ınsallahama gorunmezse de sıtres yapma . bazen sat dan dusuk oluyo hafta:) onu ayarlıyo doktor. allah yardımcınız olsun ^^
Tamam çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok sağoll cümlemizin hakkında hayırlısı olsunınsallah sıkıntı yapma sımdılık kendıne dıkkat et. bıtkı cayını bırak ıcıyosan ıcme yanı. normalde saglıklı bebek hareketle dusmez de doktorlar temkınlı olmanı 3 4. haftada ılıskıye dıkkat etmenı falan onerıyolar. hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?