Merhaba, beta değeri iki günde bir %60 artması gereken bir şey. 147 nin %60'ı 85-90 arası bir değerdir. Aynı klinikte mi ölçüm yaptırdınız? Farklı yerlerde yapılan ölçümler hatalı sonuç verebilir. Ayrıca iki gün sonra aynı yerde tekrar yaptırın ki kesin sonucu alabilesiniz. Ve mutlaka doktora gözükmeniz gerekir. Rabbim gönlünüze göre versin.[/QUOTE
Farklı hastanelerde yaptırdım canım. 2 gün sonra yine bugun yaptırdığımda test yapacam o zaman daha net belli olur herhalde. Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dua edin bana ne olur
Çok geçmiş olsun size deCanım inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde yükselir gecen yıl bu kötü deneyimi ben yaşadım beta hcg degeri yükseliş gösteriyordu fakat olması gereken kadar değildi kesede büyüyordu bebegide gördük fakat beta hcg sürekli azar azar yükselme gösteriyordu herhangi bir sey anlaşılamadı ve 3 aylıkken ne yazıkki kalp atımı alınamadığı için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım... Daha sonra testler yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bende ona bir baktır canım çok geç olmadan... Rabbim insallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder arkadaşım
Aminnninşallah bebeğin sana tutunur
Senin nasıl çikmisti değerlerinCnm malesef bende ayni durumu yasadim ve dis gebelik geciriyorum suan. Insallah senin oyle degildir ve insallah bebegin senledir
Çok geçmiş olsun canımCnm ilk 168di. Sonra 171 oldu.kanama basladi.134e falan dustu.doktor dusuk yapiyosun dedi. Geldim eve. 18 gun falan kanamam bitmedi.tekrar gittim. 600ü gecmis hcg. Vajinal ultrason baktilar. Sag tüpte dıs gebelik cikti. Hemen kurtaj yapip igne vurdular. 38gun oldu halen bitmedi. Ama ben gec kalmistim zaten normal dusuk yapiyosun deyip yolladilar dis gebeligi anllamadilar
Amin cnm insallah degildir. Gonlunu ferah tut. Allah bi daha yasatmasinÇok geçmiş olsun canımbende gecen sene dış gebelik geçirdim o yüzden seni çok iyi anliyorum şimdi de aynı seyleri yasamaktan korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun
İnan bende bilmiyorumdis gebeligin sebebi varmi peki..umarim bu sefer degildir
Amin canım insallah...Amin cnm insallah degildir. Gonlunu ferah tut. Allah bi daha yasatmasin
Geçmiş olsun size de. İnsallah tekrar yaşamam aynı acıyı. Dualarınızı eksik etmeyin lütfenGeçmiş olsun kızlar...maalesef bende iki defa dış gebelik geçirdim ikisinde de hcg az yükseliyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?