- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Canım benim yumurtlmadan tm 10 gün sonra 0.1 di. Nerden biliyorum, kendisi oğlum olurSlm kızlar dün kan testi yaptım yumurtlamayla beraber 12.gündü 16,07 çıktı adetimede 3 gün vardı sizce bu değer çokmu düşük bu şekilde değeri olup yükselen varmı kesin sağlıksız gebelikmidir dua ediyorum regl olmiyim diye bilgisi olan arkadaşlar yazarsa banada umut olacak çok sağolun şimdiden
Emin değilim cnm gün 2 günde olabiliraz oluyo o zmn
Canim ben dün verdim kanı
Canim ama yumurtlama günlerini yakalamıştım geç döllenme olması için yumurtlamanın adete yakın olması gerekmiyomuCanım benim yumurtlmadan tm 10 gün sonra 0.1 di. Nerden biliyorum, kendisi oğlum olur
Adetlerim 30-35 arasıdır. Biraz geç yumurtlama olmuş ama kesin bilgi bu 10. Gün.
Yani senin geç döllenmiş olabilir.
Verince düşmesseyarın tekrar Ver kuzum o zaman haftasonu boyunca aklın kalmasın stres olma ☺
Konu derin. Bende biraz karışık. Boşver detayını, sağlıklı devam eder büyük ihtiml seninki deCanim ama yumurtlama günlerini yakalamıştım geç döllenme olması için yumurtlamanın adete yakın olması gerekmiyomu
İnsallah canım dua et banada umut oluyor böyle örnekler bana yarın Adet günüm bgün çok belim ağrıdı Adet olacakmışım gibi şuana kadar bişey gelmediKonu derin. Bende biraz karışık. Boşver detayını, sağlıklı devam eder büyük ihtiml seninki de
Yumurtlama gününü ovu ile mi takip etmiştin canım? Önemli olan bu?Konu derin. Bende biraz karışık. Boşver detayını, sağlıklı devam eder büyük ihtiml seninki de
Düşerse ümit yok ama ya. Ama bugün 30 ve üzerine çıkmışsa iyi.. ama kanı2 günde bi verip kontrol ediyolarVerince düşmesse
Doğru söylüyorsunuz ne kadar hesap kitap yapsakta Rabbimin dediği oluyor umarım benimde öyle olur benim takıldığım konu ben zaten ovülasyonla anlamıştım yumurtlama günümü o yüzden düşük geldi bana değerim yanılma olurmu bilmiyorum insallah olur bende kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü verdikçe daha çok stres olacakmışım gibiYumurtlama gününü ovu ile mi takip etmiştin canım? Önemli olan bu?
Yani şöyle diyim. Adrtimin kaçıncı günü fln boşver, ama bigün eşimle ilişki olmuş , o son ilişkiden tam 14 gün sonra kan verdim ben. Ve 0.1 çıktı. Ama sperm içerde 4 gün beklemiş, yumurta ile 4 gün sonra buluşmuş. Ve tam yumjrta ile sperm birleştikten 9-10 gin sonra verdiğim kan 0.1 çıktı. Ben kesin gebe değilim diye adrt söktürücüye başladım. Bi hafta daha adet olmayınca idrarda öğrendim gebe olduğumubendeki durum tam bir bulmaca. Ogün kanda 190 çıktı. Yani teknik olarak çok saçma di mi?
Kana 10. Gün civarı hcg hormonu geçiyor artık diyorlar. Benimki geçmemiş. Ovuden tam 17 gün sonra öğrendim, ama asla o arada test yapmadım çünkü gebe değilim sanıyodum söktürücü ne varsa alıyordum.
Bu arada benim satın üzerinden 42 gün geçtiğinde 190 dı . Doktorum ama acaip sakin pozitif bi insandı, ben de o zamanlar bu konuları detaylı bilmiyordum. Asla tekrar kan verdirtmedi.
Bebeğin boyutundan tahmini ovu tarihimi o söyledi de ben ordan hesap ettim hep bu tarihleri, hatta olamaz imkansız o dönem evde 4 kişi kalkyordu ilişki olmadı demiştim.4 gün öncesindeki ilişkiden olmuş oğlum..
yani olanla ölene çare yok...
yaşayacaksa yaşayacak,
Yaşamayacaksa da sonu belli...
biraz kaderinize güvenip kendinize stres yapmayın derim... çünkü inanın daha şuncacıkken bile o hisler yerleşiyor çocuklara .
Hayırlı olsun
Biliyorum Yanı vermi diyorsunuz sanki verince daha çok stres olurum kafaya takarım diye düşündüm böylede içim içimi kemiyor oda varDüşerse ümit yok ama ya. Ama bugün 30 ve üzerine çıkmışsa iyi.. ama kanı2 günde bi verip kontrol ediyolar
Kararsızım canim belkide veririm ama korkuyorum düşük cıkacak diyeCanım sen bugün mutlaka kan ver ihmal etme, eğer yükselmişse aklımız sende kalmasın sende rahatla güzelce
Kararsızım canim belkide veririm ama korkuyorum düşük cıkacak diye
Düşmüssede üzülcemcanım korkuyorsun ama sonucu bilmezsen hep korkacaksın belki yükselmiştir boşuna telaş yapıyorsundur, rahatlarsın hem..
yok biri ver demis, ben de verirsen böyle olmali diyorum sdce.Biliyorum Yanı vermi diyorsunuz sanki verince daha çok stres olurum kafaya takarım diye düşündüm böylede içim içimi kemiyor oda var
Acabayok biri ver demis, ben de verirsen böyle olmali diyorum sdce.
Ben vermedim , ben olsam vermezdim, hayat zaten komple stres. ne gerek var. tutacaksa tutacak, düsecekse düsecek. cekecegin strese sana yazik.
44,49 çıktı canım sonuç nasılcanım korkuyorsun ama sonucu bilmezsen hep korkacaksın belki yükselmiştir boşuna telaş yapıyorsundur, rahatlarsın hem..
Gayet iyi, gayet sağlıklı gidecek besbelli. İçini rahat tutAcaba
44,49 çıktı canım sonuç nasıl
Gerçekten mi cnmGayet iyi, gayet sağlıklı gidecek besbelli. İçini rahat tut
Ortalama bi günde iki kat civarı artması bekleniyor. Ama bu matematik. Yani sen iki gün önce akşamüstğ bugün sabah idrar verdiysen misal 1.5 güne denk geliyor. Düşmediği ve çok çok az artmadığı sürece normal bu ilerleyeyiş. Ama büyük ihtimal şuan sen 3+4 günlük fln gebesin. 2 hafta bekleyip doktora gitmen lazım, yoksa valla gereksiz masraf ve stres.Gerçekten mi cnmHiç bilgim yok ama 2 gün önce 16 ydı artış iyi oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?