Gebeliğe Hazırlık Beta hcg çokmu düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yumurtlmadan tm 10 gün sonra 0.1 di. Nerden biliyorum, kendisi oğlum olur
Adetlerim 30-35 arasıdır. Biraz geç yumurtlama olmuş ama kesin bilgi bu 10. Gün.
Yani senin geç döllenmiş olabilir.

Canım benim yumurtlmadan tm 10 gün sonra 0.1 di. Nerden biliyorum, kendisi oğlum olur
Adetlerim 30-35 arasıdır. Biraz geç yumurtlama olmuş ama kesin bilgi bu 10. Gün.
Yani senin geç döllenmiş olabilir.
Canim ama yumurtlama günlerini yakalamıştım geç döllenme olması için yumurtlamanın adete yakın olması gerekmiyomu

Konu derin. Bende biraz karışık. Boşver detayını, sağlıklı devam eder büyük ihtiml seninki de
Yumurtlama gününü ovu ile mi takip etmiştin canım? Önemli olan bu?
Yani şöyle diyim. Adrtimin kaçıncı günü fln boşver, ama bigün eşimle ilişki olmuş , o son ilişkiden tam 14 gün sonra kan verdim ben. Ve 0.1 çıktı. Ama sperm içerde 4 gün beklemiş, yumurta ile 4 gün sonra buluşmuş. Ve tam yumjrta ile sperm birleştikten 9-10 gin sonra verdiğim kan 0.1 çıktı. Ben kesin gebe değilim diye adrt söktürücüye başladım. Bi hafta daha adet olmayınca idrarda öğrendim gebe olduğumu bendeki durum tam bir bulmaca. Ogün kanda 190 çıktı. Yani teknik olarak çok saçma di mi?
Kana 10. Gün civarı hcg hormonu geçiyor artık diyorlar. Benimki geçmemiş. Ovuden tam 17 gün sonra öğrendim, ama asla o arada test yapmadım çünkü gebe değilim sanıyodum söktürücü ne varsa alıyordum.
Bu arada benim satın üzerinden 42 gün geçtiğinde 190 dı . Doktorum ama acaip sakin pozitif bi insandı, ben de o zamanlar bu konuları detaylı bilmiyordum. Asla tekrar kan verdirtmedi.
Bebeğin boyutundan tahmini ovu tarihimi o söyledi de ben ordan hesap ettim hep bu tarihleri, hatta olamaz imkansız o dönem evde 4 kişi kalkyordu ilişki olmadı demiştim.4 gün öncesindeki ilişkiden olmuş oğlum..
yani olanla ölene çare yok...
yaşayacaksa yaşayacak,
Yaşamayacaksa da sonu belli...
biraz kaderinize güvenip kendinize stres yapmayın derim... çünkü inanın daha şuncacıkken bile o hisler yerleşiyor çocuklara .
Hayırlı olsun

Canım sen bugün mutlaka kan ver ihmal etme, eğer yükselmişse aklımız sende kalmasın sende rahatla güzelce

Doğru söylüyorsunuz ne kadar hesap kitap yapsakta Rabbimin dediği oluyor umarım benimde öyle olur benim takıldığım konu ben zaten ovülasyonla anlamıştım yumurtlama günümü o yüzden düşük geldi bana değerim yanılma olurmu bilmiyorum insallah olur bende kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü verdikçe daha çok stres olacakmışım gibi

Biliyorum Yanı vermi diyorsunuz sanki verince daha çok stres olurum kafaya takarım diye düşündüm böylede içim içimi kemiyor oda var
yok biri ver demis, ben de verirsen böyle olmali diyorum sdce.
Ben vermedim , ben olsam vermezdim, hayat zaten komple stres. ne gerek var. tutacaksa tutacak, düsecekse düsecek. cekecegin strese sana yazik.

yok biri ver demis, ben de verirsen böyle olmali diyorum sdce.
Ben vermedim , ben olsam vermezdim, hayat zaten komple stres. ne gerek var. tutacaksa tutacak, düsecekse düsecek. cekecegin strese sana yazik.
Acaba
canım korkuyorsun ama sonucu bilmezsen hep korkacaksın belki yükselmiştir boşuna telaş yapıyorsundur, rahatlarsın hem..
44,49 çıktı canım sonuç nasıl

Gerçekten mi cnm Hiç bilgim yok ama 2 gün önce 16 ydı artış iyi oluyor dimi
Ortalama bi günde iki kat civarı artması bekleniyor. Ama bu matematik. Yani sen iki gün önce akşamüstğ bugün sabah idrar verdiysen misal 1.5 güne denk geliyor. Düşmediği ve çok çok az artmadığı sürece normal bu ilerleyeyiş. Ama büyük ihtimal şuan sen 3+4 günlük fln gebesin. 2 hafta bekleyip doktora gitmen lazım, yoksa valla gereksiz masraf ve stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…