- 22 Ocak 2023
- 8
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi rumeysaa_can
Beta hcg değerim 59210.10 mIU/mL
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayaa yüksek çıkmış son adet tarihiniz ne zaman dıBeta hcg değerim 59210.10 mIU/mL
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
59210.10 diye mi çıktı gerçekten yüksek gibi geldi çoğul gebelik olabilir belkide ama bu değer yüksek hamilelik olma ihtimali var baya yanıBeta hcg değerim 59210.10 mIU/mL
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
Bu değere göre tahminimce 6-7 haftalık hamilesinizBeta hcg değerim 59210.10 mIU/mL
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
Tabiki hamilesiniz. Değeriniz baya yüksek çıkmışBeta hcg değerim 59210.10 mIU/mL
Hamile miyim acaba ?
Anlayamadım tam olarak ?
Ben 4 haftalık hamileyken 322ydi değerim. Bence hanımefendi ya çoğul gebelik ya da gerçekten haftası sizin dediğinizden bile fazla. Ama kesin hamile.Bayaa yüksek çıkmış son adet tarihiniz ne zaman dı
Evet ne güzel ya bu değerlerle öğrenmekBen 4 haftalık hamileyken 322ydi değerim. Bence hanımefendi ya çoğul gebelik ya da gerçekten haftası sizin dediğinizden bile fazla. Ama kesin hamile.![]()
keşke hanımefendi gibi 5li sayılarla öğrenseydim bende... Bunu bir sırrı var mı acabaEvet ne güzel ya bu değerlerle öğrenmek![]()
Ah keşke keşke ben test manyağı olduğum için 3-5 değer arayışımdayım hepkeşke hanımefendi gibi 5li sayılarla öğrenseydim bende... Bunu bir sırrı var mı acaba![]()
YaaaAh keşke keşke ben test manyağı olduğum için 3-5 değer arayışımdayım hep![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinYaaaDilerim ennn kısa zamanda, hayırlı bir şekilde beklediğiniz sonucu görürsünüz. Vaktinden önce kuş bile kanat çırpmazmış, yormayın yüreğinizi.
![]()
Kasım ayında olmuştum ama gün olarak hatırlamıyorumBayaa yüksek çıkmış son adet tarihiniz ne zaman dı
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ama ben artik insanlarin akliyla dalga gectiginizi düşünüyorum, hanimefendi google.a baksaniz bile hamile olduğunuzu anlarsiniz neyini anlamadiniz? 3binlerde kese görünüyor, sonrasinda da bakmaya gerek yok diyor doktorlar. Siz 60binden bahsediyorsunuz, biraz daha anlamazsaniz doğumda anlarsınız, tekrar söylüyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, iyi
Oh maşallah tebrik ederim hemen kadın doğuma gidin kese kalp atışı herşeyi görürsünüz hayırlısıylaKasım ayında olmuştum ama gün olarak hatırlamıyorum![]()
Yarın inşallah sabah erkenden gideceğimOh maşallah tebrik ederim hemen kadın doğuma gidin kese kalp atışı herşeyi görürsünüz hayırlısıyla![]()
Dalga gecmiyorum hanımefendi, siz insanlarla dalga geciyorsunuz, burada insanlar bir umut "5 cikti artar mi, 3 cikti yükselir mi" diye birbirlerine soruyorlar, belli ki hamilelik haberinizi bu şekilde yazmak istediniz buraya. 60bin el-insaf... Neyse gebeliginiz hayirli olsun, saglikla kucaginiza alın, iyi günler.Dalga geçilecek bir durumum yok çok şükür şaşkınım ve ilk defa yaşıyorum ki istediğim şekilde de sorabilirim![]()
Kimsenin durumuyla dalga geçecek kadar şuursuz değilim bu siteyi arkadaşım önerdi o yüzden yazmak istedim sevincimizle sevinmek daha güzel değil mi peki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ablam 6 yıl sonra tüp bebekle daha yeni hamile kaldı ona da soramadım sürpriz yapmak için o yüzden düşüncesiz değilimDalga gecmiyorum hanımefendi, siz insanlarla dalga geciyorsunuz, burada insanlar bir umut "5 cikti artar mi, 3 cikti yükselir mi" diye birbirlerine soruyorlar, belli ki hamilelik haberinizi bu şekilde yazmak istediniz buraya. 60bin el-insaf... Neyse gebeliginiz hayirli olsun, saglikla kucaginiza alın, iyi günler.