D della2535 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 7 0 1 27 Çarşamba 14:58 Konu Sahibi Konu Sahibi della2535 #1 Merhaba bayanlar Geçen ay olumsuz tüp bebek gecırdım Bu ay adetım 9gun gecıktı bugün kan verdım 539 çıktı programda 5.4gunluk gözüküyor doktor sınır değer dedı çok olumlu bakmadı sızcede umut yok mu cuma bıdaha kan verıcem
Merhaba bayanlar Geçen ay olumsuz tüp bebek gecırdım Bu ay adetım 9gun gecıktı bugün kan verdım 539 çıktı programda 5.4gunluk gözüküyor doktor sınır değer dedı çok olumlu bakmadı sızcede umut yok mu cuma bıdaha kan verıcem
M Meleksuyar Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 275 160 23 Çarşamba 15:02 Konu Sahibi Konu Sahibi della2535 #2 Nasıl sınır değer gayette güzel bence değerin bende bu degerlerlerle gebeliğimi öğrendim sakın umutsuz olma canın tebrik ederim
Nasıl sınır değer gayette güzel bence değerin bende bu degerlerlerle gebeliğimi öğrendim sakın umutsuz olma canın tebrik ederim
D della2535 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 7 0 1 27 Çarşamba 15:07 Konu Sahibi Konu Sahibi della2535 #3 Meleksuyar .!.: Nasıl sınır değer gayette güzel bence değerin bende bu degerlerlerle gebeliğimi öğrendim sakın umutsuz olma canın tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ınsallah hersey saglıklı gıder bu 8. Gebelıgım olcak 7 düşük var umudumuz pamuk ıplıgıne bagllı
Meleksuyar .!.: Nasıl sınır değer gayette güzel bence değerin bende bu degerlerlerle gebeliğimi öğrendim sakın umutsuz olma canın tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ınsallah hersey saglıklı gıder bu 8. Gebelıgım olcak 7 düşük var umudumuz pamuk ıplıgıne bagllı
M Meleksuyar Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 275 160 23 Çarşamba 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi della2535 #4 della2535 .!.: Çok teşekkür ederim ınsallah hersey saglıklı gıder bu 8. Gebelıgım olcak 7 düşük var umudumuz pamuk ıplıgıne bagllı Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğin sana tutunur bırakmaz seni iyi düşün iyi olsun canım
della2535 .!.: Çok teşekkür ederim ınsallah hersey saglıklı gıder bu 8. Gebelıgım olcak 7 düşük var umudumuz pamuk ıplıgıne bagllı Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğin sana tutunur bırakmaz seni iyi düşün iyi olsun canım
D della2535 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 7 0 1 27 Çarşamba 17:38 Konu Sahibi Konu Sahibi della2535 #5 Meleksuyar .!.: İnşallah bebeğin sana tutunur bırakmaz seni iyi düşün iyi olsun canım Genişletmek için tıkla... Insallah öyle yapıcam
Meleksuyar .!.: İnşallah bebeğin sana tutunur bırakmaz seni iyi düşün iyi olsun canım Genişletmek için tıkla... Insallah öyle yapıcam