beta hcg degeri acill yardım

gulnazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
69
15
3
35
Merhaba kızlar bi hafta once hcg degerim 151 idi dun kan testi verdim 1800 lerde çıktı. Dun doktora gittim 6 haftalik hamile olmama ragmen kese görünmedi doktor daha büyük kese gormeyi beklerdim dedi yarin yine kan vericem sizce nolabilir

Keseyi göremiyorum falan deyince birden cok panik yaptım insallah yolundadir herşey

Merhaba kızlar bi hafta once hcg degerim 151 idi dun kan testi verdim 1800 lerde çıktı. Dun doktora gittim 6 haftalik hamile olmama ragmen kese görünmedi doktor daha büyük kese gormeyi beklerdim dedi yarin yine kan vericem sizce nolabilir
Karından ultrasonla baktıysa 3000 lerde görülüyor anca. Vajinal ultrasonla da 1500 2000 lerden sonra görülür genelde. Benim 1500 ken vajinalde görülmemişti. Doktor sadece şüpheli birşeyler var ama tam olarak kese görünmüyo demişti. Panik olma, artış da normal, büyük ihtimalle 2 gün sonra gitseydin çok rahat görülecekti.

hiiç korkma, bu doktorlarda gizli psikopatlıkmı var anlamadım gitti..ya ilk haftalar zaten kese hemen görünmüyorki..kiminde 5.haftada kiminde 6 da..herkesde değişken..bana da ilk gittiğimde sat tarihine göre kese küçük dedi, haftaya gel bakalım gelişmesine dedi..1 hafta boyunca panikle gezdim, kontrole gittiğimde herşey normaldi..normal gelişmesini yakalamış dedi..rahat ol, hiç boşuna stres yapma..

Karindan muayene oldum.doktor banada aynısını dedi supheli bişeyler var diye. 2500 lerde çıkması gerekiyo demisti doktor hcg yi 1800 birazda düşük çıktı o yuzden tedirgin oldum.

Benimdr sat degerine gore 6 haftalik olmam gerekiyo ama kese denen bişey görünmüyor ama hcg degeriyle kese orantılı dedi telefonda

geç döllenmiş olabilir bence zaten 1800lerde karından ultrasonla da görünmez hiç korkma telaşlanacak bir durum yok bir sonraki kontrolun de mutlaka görürsün

Benimdr sat degerine gore 6 haftalik olmam gerekiyo ama kese denen bişey görünmüyor ama hcg degeriyle kese orantılı dedi telefonda
benim arkadaşımda da 1000lerde görülmemişti 3 gün sonra 2500lere fırladı karından ultrasonla görüldü korkma göreceksin inşallah kişiden kişiye fark edebilir

Cumartesi tekrar çağırdı doktor kızlar insallah bu sefer gorebiliriz Degerimin artışı normal mi peki

Karından ultrasonla baktıysa 3000 lerde görülüyor anca. Vajinal ultrasonla da 1500 2000 lerden sonra görülür genelde. Benim 1500 ken vajinalde görülmemişti. Doktor sadece şüpheli birşeyler var ama tam olarak kese görünmüyo demişti. Panik olma, artış da normal, büyük ihtimalle 2 gün sonra gitseydin çok rahat görülecekti.

Benimkide cumartesi görülür insallah gittigimde cok umitle gitmistim gorulmeyince birden yıkıldım resmen

hiiç korkma, bu doktorlarda gizli psikopatlıkmı var anlamadım gitti..ya ilk haftalar zaten kese hemen görünmüyorki..kiminde 5.haftada kiminde 6 da..herkesde değişken..bana da ilk gittiğimde sat tarihine göre kese küçük dedi, haftaya gel bakalım gelişmesine dedi..1 hafta boyunca panikle gezdim, kontrole gittiğimde herşey normaldi..normal gelişmesini yakalamış dedi..rahat ol, hiç boşuna stres yapma..

Bende seninle ayni durumdayim şuan yarın yine kan vercem inşallah normal gelişmeyi yakalar meleğim

kese 3000den sonra görünür canım. benim 1.526 çıktığında görünmedi haftaya gel öyle görürüz demişti doktor ki dediği de oldu.

kese 3000den sonra görünür canım. benim 1.526 çıktığında görünmedi haftaya gel öyle görürüz demişti doktor ki dediği de oldu.

Hcg değeri de normalden düşük gibi olduğundan panik yaptım bende artışı biraz az sanki. Benimde haftaya falan net gorunebilir o zaman :)

Kimyasal gebelik nasil oluyor canim. Hcg 1800 lerdeydi dün kese gorunmedi simdi kahve lekelenme oldu hafifte karnim sancilaniyo gibi :(

Back
X