Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #1 En son adet tarihim 25 haziran 6 gun gecikme vardı kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 3791 cikti sizce normal mi bu artış bir de karnımın sağ tarafı ve belimde hafif ağrılar var yerleşme ağrısı midir bu
En son adet tarihim 25 haziran 6 gun gecikme vardı kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 3791 cikti sizce normal mi bu artış bir de karnımın sağ tarafı ve belimde hafif ağrılar var yerleşme ağrısı midir bu
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 3.014 1.538 83 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #2 Keseye baktirdiniz mi? Kasık ağrıları vs olabilir normal. Ama keseye baktırın dış gebelik ihtimaline karşı
Keseye baktirdiniz mi? Kasık ağrıları vs olabilir normal. Ama keseye baktırın dış gebelik ihtimaline karşı
Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #3 Misafirsekeri .!.: Keseye baktirdiniz mi? Kasık ağrıları vs olabilir normal. Ama keseye baktırın dış gebelik ihtimaline karşı Genişletmek için tıkla... Hayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüz
Misafirsekeri .!.: Keseye baktirdiniz mi? Kasık ağrıları vs olabilir normal. Ama keseye baktırın dış gebelik ihtimaline karşı Genişletmek için tıkla... Hayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüz
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 3.014 1.538 83 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #4 zeysss .!.: Hayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüz Genişletmek için tıkla... Bu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarım
zeysss .!.: Hayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüz Genişletmek için tıkla... Bu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarım
Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #5 Misafirsekeri .!.: Bu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim inşallah öyledir
Misafirsekeri .!.: Bu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim inşallah öyledir
A anneolmakisteyenbiriyim Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 46 7 1 34 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #6 zeysss .!.: Tesekkur ederim inşallah öyledir Genişletmek için tıkla... sizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyi
zeysss .!.: Tesekkur ederim inşallah öyledir Genişletmek için tıkla... sizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyi
Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #7 anneolmakisteyenbiriyim .!.: sizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyi Genişletmek için tıkla... Evet keseyi gördüm geçen hafta 15 gün sonrasına kalp atışı için gel dedi doktor
anneolmakisteyenbiriyim .!.: sizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyi Genişletmek için tıkla... Evet keseyi gördüm geçen hafta 15 gün sonrasına kalp atışı için gel dedi doktor
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 244 67 18 23 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #8 Şuan kaçıncı haftadasiniz bendede kese görünmedi de ondan soruyorum
Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #9 elifffffE .!.: Şuan kaçıncı haftadasiniz bendede kese görünmedi de ondan soruyorum Genişletmek için tıkla... 6. Hafta şu anda
elifffffE .!.: Şuan kaçıncı haftadasiniz bendede kese görünmedi de ondan soruyorum Genişletmek için tıkla... 6. Hafta şu anda
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 244 67 18 23 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #10 4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye
M Math teacher Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2023 680 747 33 30 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #11 elifffffE .!.: 4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye Genişletmek için tıkla... 4 çok erken görünmeye bilir normaldir korkutmayın boşuna kendinizi☺
elifffffE .!.: 4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye Genişletmek için tıkla... 4 çok erken görünmeye bilir normaldir korkutmayın boşuna kendinizi☺
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 244 67 18 23 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #12 Beni srvn .!.: 4 çok erken görünmeye bilir normaldir korkutmayın boşuna kendinizi☺ Genişletmek için tıkla... Benim ilk olunca çok korktum
Beni srvn .!.: 4 çok erken görünmeye bilir normaldir korkutmayın boşuna kendinizi☺ Genişletmek için tıkla... Benim ilk olunca çok korktum
Z zeysss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 14 2 1 33 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #13 elifffffE .!.: 4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye Genişletmek için tıkla... Evet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺
elifffffE .!.: 4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye Genişletmek için tıkla... Evet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 244 67 18 23 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zeysss #14 zeysss .!.: Evet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺ Genişletmek için tıkla... İnşallah yarın gideceğiz doktora
zeysss .!.: Evet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺ Genişletmek için tıkla... İnşallah yarın gideceğiz doktora