Beta hcg degeri kac olmali

niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin

Sadece 1 kez ölçülmüş beta değerine bakıp söylemiş olamaz heralde dış gebelik diye. 🙄 Değer takip edildi mi? Muayene oldunuz mu?

niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin
Evet kesede gorunmedi alttan muayene etti yine gorunmedi kan tahlili istedi beta degerim 2200 cikti
direk dış gebelik dedi
Sadece 1 kez ölçülmüş beta değerine bakıp söylemiş olamaz heralde dış gebelik diye. 🙄 Değer takip edildi mi? Muayene oldunuz mu?
Ilk gebeligimi ogrendigimde 3 haftalikti ve 994 dü 1 hafta sonra tekrar gel dedi o zmn keseme bakti goremedi alttan muayene etti goremedi sonrasinda goremeyince kan tahlili istedi 1 hafta sonra 5000 olmasi gerekirken 2200 dedi ve dış gebelik dedi

4 haftaya göre 2200 düşük değil ama 1 haftada 994 den 2200 e çıkması çok yavaş olmuş. 🥺

Merhaba 1 kasim adet tarihim 7 kasim bitis , Çarşamba günü kan verdim dun sonuç 66 çıktı ,düşük geldi bana ,adet tarihine göre 4+4 gün ama beta HCG göre 3 hafta diyor benim gibi olan varmi

Back
X