Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin
niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin
Ilk gebeligimi ogrendigimde 3 haftalikti ve 994 dü 1 hafta sonra tekrar gel dedi o zmn keseme bakti goremedi alttan muayene etti goremedi sonrasinda goremeyince kan tahlili istedi 1 hafta sonra 5000 olmasi gerekirken 2200 dedi ve dış gebelik dedi
Evet verdim bu sefer degerlerim daha dusuk cikti doktor boyle dusmeye devam ederse rahmin kendini yenileer dis gebelik icin igneye tedaviye gerek kalmaz dedi
Merhaba 1 kasim adet tarihim 7 kasim bitis , Çarşamba günü kan verdim dun sonuç 66 çıktı ,düşük geldi bana ,adet tarihine göre 4+4 gün ama beta HCG göre 3 hafta diyor benim gibi olan varmi