Beta hcg degeri kac olmali

niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin

Sadece 1 kez ölçülmüş beta değerine bakıp söylemiş olamaz heralde dış gebelik diye. Değer takip edildi mi? Muayene oldunuz mu?

niye öyle olsun kese görünmedi mi ? Bence değer normal ama haftaya tekrar gidin , belki geç döllenmedir. Hemen müdahale ettirmeyin bi kaç hafta bekleyin
Evet kesede gorunmedi alttan muayene etti yine gorunmedi kan tahlili istedi beta degerim 2200 cikti direk dış gebelik dedi

Evet kesede gorunmedi alttan muayene etti yine gorunmedi kan tahlili istedi beta degerim 2200 cikti
direk dış gebelik dedi
Sadece 1 kez ölçülmüş beta değerine bakıp söylemiş olamaz heralde dış gebelik diye. Değer takip edildi mi? Muayene oldunuz mu?
Ilk gebeligimi ogrendigimde 3 haftalikti ve 994 dü 1 hafta sonra tekrar gel dedi o zmn keseme bakti goremedi alttan muayene etti goremedi sonrasinda goremeyince kan tahlili istedi 1 hafta sonra 5000 olmasi gerekirken 2200 dedi ve dış gebelik dedi

4 haftaya göre 2200 düşük değil ama 1 haftada 994 den 2200 e çıkması çok yavaş olmuş.

Merhaba 1 kasim adet tarihim 7 kasim bitis , Çarşamba günü kan verdim dun sonuç 66 çıktı ,düşük geldi bana ,adet tarihine göre 4+4 gün ama beta HCG göre 3 hafta diyor benim gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…