• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri sizce dusukmu acill

Nazliss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
91
15
3
Arkadaslar dun kan testi verdim bugun sonuc cikti hcg 98. Ama adetime 3 gün vardi karnimda ve kasiklarimda da agrilar mevcut. Hafif ishallikte var. Doktor dış gebelik diye kadin doktoruna randevu aldi saglik ocagindaki doktorum. Sizce dusukmu bu hcg degeri? Son adet tarihim 24 eylül

Arkadaslar dun kan testi verdim bugun sonuc cikti hcg 98. Ama adetime 3 gün vardi karnimda ve kasiklarimda da agrilar mevcut. Hafif ishallikte var. Doktor dış gebelik diye kadin doktoruna randevu aldi saglik ocagindaki doktorum. Sizce dusukmu bu hcg degeri? Son adet tarihim 24 eylül
Yani ihtimal verdi sadece. Ultrasonla bakilsa daha iyi olur daha belli olur dedi.

Sonuç ne oldu acaba umarım ilerlemiştir

Ay bu doktorların da hemen bi yargıya varmaları peki. Bana da kimyasal kesin bu demişti (4.gün gecikmede 27 çıkmıştı)

Evet cok sükur keseyi gordum. 6+4 deyim. Haftaya da tekrar kontrolum var
Oyle 1 kere verilen betayla dış gebelik belirlenseydi bazı doktorları gercekten anlamıyorum 10 gun boyunca beta vermis biri olarak iyice netlestirip dış gebelik teshisini ancak koyabilmis biri olarak ki tuplerde vs gozukmuyordu bile cok cok sonradan gorundu oda bulgu seklinde yani her zaman derim tek doktorla kalmayin mutlaka baska doktorlarada gozukun bu gibi durumlarda,

Oyle 1 kere verilen betayla dış gebelik belirlenseydi bazı doktorları gercekten anlamıyorum 10 gun boyunca beta vermis biri olarak iyice netlestirip dış gebelik teshisini ancak koyabilmis biri olarak ki tuplerde vs gozukmuyordu bile cok cok sonradan gorundu oda bulgu seklinde yani her zaman derim tek doktorla kalmayin mutlaka baska doktorlarada gozukun bu gibi durumlarda,
Evet baska doktorlara gittim. Zten beni de o lafi diyen doktor yonlendirmisti. Ama diger doktorum bunun icin erken oldugunu soyledi. Sonra diger kontrolde de keseyi gordum zten.

Back
X