Merhaba canım, beta hcg nin 2 günde 2 kat artması gerekiyor. Senin de öyle olmuşKızlar merhaba adetime 4 gün varken beta hcg yaptırdım 67,95 di acilde yaptırdım . 2 gün sonra tekara yaptır dediler bugün yaptırdım işte olduğum için doktorlada görüşemedim e nabızdan baktım sonucuma beta hcg 137,30 sizce nasıl iyi mi ?
Ayyy çok mutluyum zaten duygusalım bu aralar miniğin falan yazınca iyice duygusallaştımMerhaba canım, beta hcg nin 2 günde 2 kat artması gerekiyor. Senin de öyle olmuşHayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Benimde reglime iki gün var ama siteden okudğum kadarıyla 2 gün de bir iki katı artması gerekiyormuşiki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
Normal bir artış değiş diyorsunuz yaniBenimde reglime iki gün var ama siteden okudğum kadarıyla 2 gün de bir iki katı artması gerekiyormuş
iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
2 katı diye kendinizi şartlamayın %60 artış bile yeterli sağlıklı demek için. Sağlıkla gelsinlerBenimde reglime iki gün var ama siteden okudğum kadarıyla 2 gün de bir iki katı artması gerekiyormuş
Öyleymiş gebelik testi yaptınmı aynı adet günlerimizNormal bir artış değiş diyorsunuz yani
Adetime 6 gün kala yapmıştım erken gebelik testiÖyleymiş gebelik testi yaptınmı aynı adet günlerimiz
Silik çizgimi çıktı birdaha yap istersenAdetime 6 gün kala yapmıştım erken gebelik testi
Gerek var mı bi daha test yapmaya iki günde bir kan verdim çünküSilik çizgimi çıktı birdaha yap istersen
Sen bilirsin canım ben de kan verdim ama yinede yaptım sabırsızım birazGerek var mı bi daha test yapmaya iki günde bir kan verdim çünkü
Kanda değer yüksek zaten testte her türlü çift çizgi çıkar önemli olan kan sonucu o yüzden dedim yani.Sen bilirsin canım ben de kan verdim ama yinede yaptım sabırsızım biraz
Çok güzel bir heyecan. Ben de hamileyim, 8. ayıma gidiyorum. İnşallah rahat bir hamilelik olsun, her şey güzel gitsin sizin için deAyyy çok mutluyum zaten duygusalım bu aralar miniğin falan yazınca iyice duygusallaştım
Teşekkür ederim canım sende sağlıla al kucağına bebeişiniÇok güzel bir heyecan. Ben de hamileyim, 8. ayıma gidiyorum. İnşallah rahat bir hamilelik olsun, her şey güzel gitsin sizin için de
2 katı arttıkça sorun yokKızlar merhaba adetime 4 gün varken beta hcg yaptırdım 67,95 di acilde yaptırdım . 2 gün sonra tekara yaptır dediler bugün yaptırdım işte olduğum için doktorlada görüşemedim e nabızdan baktım sonucuma beta hcg 137,30 sizce nasıl iyi mi ?
Bu testi adetime 1 gün varken yaptımKızlar adetime bir gün var kan değerlerin 67,95 adete dört gün kala adete iki gün kala 137,85 peki gebelik testinin hala silik çıkması nırmalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?