Beta hcg değeri yavaş yükseliyor

Bende 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim çok uğraştım çok çabaladım birşey olmasın diye ama nasip olmayınca olmuyor
Çok geçmiş olsun çok üzüldümAllah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin gerçekten gönülden isteyen bizlere nasip etsin

Çok geçmiş olsun çok üzüldümAllah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin gerçekten gönülden isteyen bizlere nasip etsin
Canım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş ilerliyor ya

Canım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş
Merhaba canım maalesef sende sağlıklı gebelik geçirmiyorsun üzgünüm benim değerlerim de çok fazla yavaş ilerliyordu ilaçları bıraktım doktorum artık umut yok demişti 4 gün sonrasında da düşük yaptım inşallah senin öyle olmaz ama böylesi değerde ilerleyenlerin sağlıklı olmadığı söyleniyor

Bundan sonraki süreçte ne yapacaklar peki şuan sana neyden düştüğünü inceleyecekler mi ilk transferinmiydi

Bundan sonraki süreçte ne yapacaklar peki şuan sana neyden düştüğünü inceleyecekler mi ilk transferinmiydi
İlk transferimdi genel olarak hormonlar rahimde genetikte hiçbir sıkıntı yok tamamen embiriyo dan kaynaklı gelişmeyen sağlıksız olduğu için bu sekilde olduğunu söylediler şuan için yapılabilecek pek bir şey yok birkaç ay bekleyip yeniden tedaviye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…