Canım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş ilerliyor ya
Canım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş
Merhaba canım maalesef sende sağlıklı gebelik geçirmiyorsun üzgünüm benim değerlerim de çok fazla yavaş ilerliyordu ilaçları bıraktım doktorum artık umut yok demişti 4 gün sonrasında da düşük yaptım inşallah senin öyle olmaz ama böylesi değerde ilerleyenlerin sağlıklı olmadığı söyleniyor
Merhaba canım maalesef sende sağlıklı gebelik geçirmiyorsun üzgünüm benim değerlerim de çok fazla yavaş ilerliyordu ilaçları bıraktım doktorum artık umut yok demişti 4 gün sonrasında da düşük yaptım inşallah senin öyle olmaz ama böylesi değerde ilerleyenlerin sağlıklı olmadığı söyleniyor
İlk transferimdi genel olarak hormonlar rahimde genetikte hiçbir sıkıntı yok tamamen embiriyo dan kaynaklı gelişmeyen sağlıksız olduğu için bu sekilde olduğunu söylediler şuan için yapılabilecek pek bir şey yok birkaç ay bekleyip yeniden tedaviye başlayacağım