- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi denizzozl11
-
Sizce düşük olur mu yani adet günüm bugündü hormonlar yavaş yükseliyor olamaz mıBiraz daha izlenmesi gerek.
Sizce düşük olur mu yani adet günüm bugündü hormonlar yavaş yükseliyor olamaz mı
Doktorum iki haftalık dedi dahaGerileme yok yerinde sayma yok biraz yavaş yükselmiş. Kesin bir şey söylemek doğru olmaz izlemek gerek dediğim gibi.
İki haftalığa göre normal mi sizce değerDoktorum iki haftalık dedi daha
Merhaba önce sağlık ocağına gidin iki gün sizi takip etsinler düzeli artış olursa gitmeyi bırakın 7 haftalık olana kadar da doktora gitmeyin bu süreçte sağlık ocağına kan verin bende öyle yaptım en son ki kan tarihim 8 Nisan bugün kadın doğuma gittim çok şükür kese de bebekte görüldü. Sizinde varsa var yoksa yok çok şükür Birtane evladınız var canınızı sıkmaya gerek yokMerhaba benim de 23 mart son adet tarihim ve bugun itibariyle hala adet olmadim. Ne test yaptim ne tahlil açıkçası yaşım 41 ve kafam şuan inanılmaz karışık, benim regl dingum hep bir hafta oncesi olurdu yani mutlaka bir sonraki ay daha erken olurdu ama simdi mevsimden mi acaba diye kararsız kaldım, 10 yıl önce oğluma hamile kaldığımda da adetim 1 gun geçirmişti ozaman maalesef kötü bir doktora denk geldim ve bilgilendirmeye direk hamile değilsin bu mol gebelik olabilir daha cok erken sende miyom var bu çocuk yaşamaz demisti. Çok zor süreçten geçip oglumu çok şükür doğurdum ve açıkçası şuan teste ayni şeyleri yaşarım diye gitmiyorum 1 hafta daha bekleyip olmazsam gideceğim ama ne olacak içim içimi yiyor. Siz ne durumdasınız acaba
Miyomlar gebeliğe engel değil bende 7-8 in üstünde miyom vardı bana da bir hafta öncesine kadar düşük olur kimyasal gebeliktir dediler dış gebeliktir dediler değerlerim çok şükğr güzel artmaya başladı ve dün karından ultrasonda kesem göründü umudunuzu yitirmeyin rabbim ol derse herşey olurMerhaba benim de 23 mart son adet tarihim ve bugun itibariyle hala adet olmadim. Ne test yaptim ne tahlil açıkçası yaşım 41 ve kafam şuan inanılmaz karışık, benim regl dingum hep bir hafta oncesi olurdu yani mutlaka bir sonraki ay daha erken olurdu ama simdi mevsimden mi acaba diye kararsız kaldım, 10 yıl önce oğluma hamile kaldığımda da adetim 1 gun geçirmişti ozaman maalesef kötü bir doktora denk geldim ve bilgilendirmeye direk hamile değilsin bu mol gebelik olabilir daha cok erken sende miyom var bu çocuk yaşamaz demisti. Çok zor süreçten geçip oglumu çık şükür doğurdum ve açıkçası şuan teste ayni şeyleri yaşarım diye gitmiyorum 1 hafta daha belleyip olmazsam gideceğim ama ne olacak içim içimi yiyor. Siz ne durumdasınız acaba?
Cok teşekkür ederim 5 mayısa randevu aldım devletten eğer hamilelik olursa yaşım dolayısıyla riskli gebelik olacak ve devlette perinatoloji ucretsiz takip ettirmek istiyorum.Merhaba önce sağlık ocağına gidin iki gün sizi takip etsinler düzeli artış olursa gitmeyi bırakın 7 haftalık olana kadar da doktora gitmeyin bu süreçte sağlık ocağına kan verin bende öyle yaptım en son ki kan tarihim 8 Nisan bugün kadın doğuma gittim çok şükür kese de bebekte görüldü. Sizinde varsa var yoksa yok çok şükür Birtane evladınız var canınızı sıkmaya gerek yok
Merhaba sizin durumunda benimki gibiymiş benim doğumunda miyomum alındı cok sukur en son yoktu diye biliyorum umarım olmaz çünkü insan kafasına takıyor ama keseniz gorunduyse Allahin izniyle bebesin kalp atışları da çok yakındır sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız inşallahMiyomlar gebeliğe engel değil bende 7-8 in üstünde miyom vardı bana da bir hafta öncesine kadar düşük olur kimyasal gebeliktir dediler dış gebeliktir dediler değerlerim çok şükğr güzel artmaya başladı ve dün karından ultrasonda kesem göründü umudunuzu yitirmeyin rabbim ol derse herşey olur
Amin inşallahCok teşekkür ederim 5 mayısa randevu aldım devletten eğer hamilelik olursa yaşım dolayısıyla riskli gebelik olacak ve devlette perinatoloji ucretsiz takip ettirmek istiyorum.
Umarım Rabbım herkesin gönlüne göre versin
Kesem göründü şuan 9 mm 5+3 deyim fakat rahim içinde miyomum göründü bu seferde miyom düşüğe sebep olabilir dediler 3.5 cm bi miyom artık ne düşüneceğimi şaşırdımMerhaba sizin durumunda benimki gibiymiş benim doğumunda miyomum alındı cok sukur en son yoktu diye biliyorum umarım olmaz çünkü insan kafasına takıyor ama keseniz gorunduyse Allahin izniyle bebesin kalp atışları da çok yakındır sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız inşallah
Sizi cok iyi anlıyorum ben 3 haftalikti öğrendiğimde ve hemen özele gittim fakat maalesef cok kötü tavırlı bir doktor 2 haftamı rezil etmisti ondan sonra da hep korkuyla geçirdim haftalarimi izmirdemisiniz bilmiyorum ama cok iyi iki doktor sayesinde sıkı takiple oğluma kavuştum miyom bebeğimle ters büyüdüğü icin şanslıydim ben. 37.haftanin ilk gunu doğdu ama hic kuvozde kalmadi gelişimi de cok iyi oldu simdi super zeka maşallah . Size tek tavsiyem cok iyi doktor bulmanız ama iyilikten kastım sabırlı ve size güven veren bir doktor, yani soguk,yuzeysel cevaplar veren, kotu ihtimalleri duvar gibi yuzunuze söyleyen doktorlar bu surecte cok yipratiyor gerisi Allahin takdiri kendinizi yıpratmanin faydası olmuyor maalesef sizin icin dua edeceğim.Kesem göründü şuan 9 mm 5+3 deyim fakat rahim içinde miyomum göründü bu seferde miyom düşüğe sebep olabilir dediler 3.5 cm bi miyom artık ne düşüneceğimi şaşırdım
O kadar güzelsiniz kiSizi cok iyi anlıyorum ben 3 haftalikti öğrendiğimde ve hemen özele gittim fakat maalesef cok kötü tavırlı bir doktor 2 haftamı rezil etmisti ondan sonra da hep korkuyla geçirdim haftalarimi izmirdemisiniz bilmiyorum ama cok iyi iki doktor sayesinde sıkı takiple oğluma kavuştum miyom bebeğimle ters büyüdüğü icin şanslıydim ben. 37.haftanin ilk gunu doğdu ama hic kuvozde kalmadi gelişimi de cok iyi oldu simdi super zeka maşallah . Size tek tavsiyem cok iyi doktor bulmanız ama iyilikten kastım sabırlı ve size güven veren bir doktor, yani soguk,yuzeysel cevaplar veren, kotu ihtimalleri duvar gibi yuzunuze söyleyen doktorlar bu surecte cok yipratiyor gerisi Allahin takdiri kendinizi yıpratmanin faydası olmuyor maalesef sizin icin dua edeceğim.
Bende çok fazla miyom var embriyo tutundu ama doktor çok umutlu konuşmuyor yatak istirahatı verdi. Bugün 5+1 de kese gördük onu da zar zor gördü miyomlardan bir hafta yat dinlen dedi haftaya kalp atışı için çağırdı ama moralim çok bozulduMerhaba önce sağlık ocağına gidin iki gün sizi takip etsinler düzeli artış olursa gitmeyi bırakın 7 haftalık olana kadar da doktora gitmeyin bu süreçte sağlık ocağına kan verin bende öyle yaptım en son ki kan tarihim 8 Nisan bugün kadın doğuma gittim çok şükür kese de bebekte görüldü. Sizinde varsa var yoksa yok çok şükür Birtane evladınız var canınızı sıkmaya gerek yok