- Konu Sahibi alyesilmor
-
Kizlar meraba, 4. denemem 11.gun beta hcg l67 idi 3 gun sonra dun yani 14. gun tekrarladim ben 500-600 civari beklerken 375 cikti yani yavas artis var buda beni cok korkutuyor dunden beri de karin agrim dusuk agrisina benzer acaba kimyasal gebelikmi? bilmiyorum endiseleniyorum yine olmadi diyeonceki denemelerimde iki gelismeyen gebeligim var bu sefer cok umitliydim ama galiba gene olmayacak aranizda benim gibi olupta hamileligi normal devam eden oldumu? bir umit iste, moralim cok bozuldu offf:
canım ınş bi sorun olmaz
benimde 10.günmde 18
11.günmde 42
13.günmde 72
1 hafta ara verdim 612 çıktı
sonra 3 bin çıktı
belki umut olur sana şuan 9 haftalık gebeyim
birde benim dr %60 oranında artması gerek en az demişti hesap yap baalım %60 artmş mı
canım sen 2 kat hseap yapma % 60 artmş mı değerin ona bak
birde sende pıhtılaşma sorunu va rmı sonu gelmiyor dedin bende de sonu gelmeyen gebelik oldu sebebi pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum bunun için genetik teste baktırdın mı
Benimde 12. gün 93 14. gün 123 çıktı.Yarın 3. testi yaptırcam. 11. gün kahverengi lekelenmem başladı ertesi gün adet kanamasına döndü acaip çok oldu bu gün bitiyor artık.ilaçları bıraktım.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum. benim ümidim yok artık.değerler artıyor ama yeterli değil sağlıksız bir gebeliğin işareti dedi.sigaramı bile içmeye başladımresmen salak gibi oldum..inşallah yarın bir sonuca varılır çok sıkıldım bu belirsizlikten.....
Kizlar meraba, 4. denemem 11.gun beta hcg l67 idi 3 gun sonra dun yani 14. gun tekrarladim ben 500-600 civari beklerken 375 cikti yani yavas artis var buda beni cok korkutuyor dunden beri de karin agrim dusuk agrisina benzer acaba kimyasal gebelikmi? bilmiyorum endiseleniyorum yine olmadi diyeonceki denemelerimde iki gelismeyen gebeligim var bu sefer cok umitliydim ama galiba gene olmayacak aranizda benim gibi olupta hamileligi normal devam eden oldumu? bir umit iste, moralim cok bozuldu offf:
Benimde 12. gün 93 14. gün 123 çıktı.Yarın 3. testi yaptırcam. 11. gün kahverengi lekelenmem başladı ertesi gün adet kanamasına döndü acaip çok oldu bu gün bitiyor artık.ilaçları bıraktım.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum. benim ümidim yok artık.değerler artıyor ama yeterli değil sağlıksız bir gebeliğin işareti dedi.sigaramı bile içmeye başladımresmen salak gibi oldum..inşallah yarın bir sonuca varılır çok sıkıldım bu belirsizlikten.....
slm canım benim değerlerimimde şöyle
12.gün 115
14.gün159
16.gün 417......... ve bir hafta sonra 8656 olmuşt bende senin gibi telaşlandım ama dr. böyle hastlarım var endişelenme dedi çok şükürr arttı cumartesi randevum var bakalımm ne alemde bizimkii inşallahh seninn de artarr bence telaşlanma dr. ne dediii
senin 12 ile 14 gun arasi bi yavaslama var ama sonrasi cok guzel artmis insallah gelisiyordur bebegin ve hayirli haberlerini aliriz insallah. Ben de bugun dr.a gittim artis normal dedi haftaya gel tekrar tahlil yapariz dedi. Ne bilim insallah hersey yolunda gider. Hayirlisi..
slm caaaaaaaanımm benn bu günn bebişimii gördümm rabbime şükürlerr olsunnnnnnnnnnnn senn nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?