Beta hcg degeri

alyesilmor

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
37
2
611
İstanbul
Kizlar meraba, 4. denemem 11.gun beta hcg l67 idi 3 gun sonra dun yani 14. gun tekrarladim ben 500-600 civari beklerken 375 cikti yani yavas artis var buda beni cok korkutuyor dunden beri de karin agrim dusuk agrisina benzer acaba kimyasal gebelikmi? bilmiyorum endiseleniyorum yine olmadi diye onceki denemelerimde iki gelismeyen gebeligim var bu sefer cok umitliydim ama galiba gene olmayacak aranizda benim gibi olupta hamileligi normal devam eden oldumu? bir umit iste, moralim cok bozuldu offf:

meraba canım sıkma canını 11 gün degerin 167 mi yoksa 67 mi anlamadım ama senin dedigin gibi 500 600 çıkmaz bence normal cünkü 2 günde bir katlıyor benimde 12 . gün 171 di 16. gün 745 çıktı bende biraz düşük çıktı diye üzülmüştüm ama doktor normal dedi sen doktora sormadınmı en iyi bilgiyi o verir üzülme bence bebişide üzersin sonra

canım ınş bi sorun olmaz
benimde 10.günmde 18
11.günmde 42
13.günmde 72
1 hafta ara verdim 612 çıktı
sonra 3 bin çıktı

belki umut olur sana şuan 9 haftalık gebeyim
birde benim dr %60 oranında artması gerek en az demişti hesap yap baalım %60 artmş mı

11. gun 167, normalde her iki gunde bir ikiye katlamasi gerekiyor yani 13. gun 320-350 gibi dusunuyordum 14. gunde en az 500 olacagini tahmin ediyordum normal artisa gore.(tabi her zaman ayni olmayabilir) Ayy ne bilim karin agrimda olunca iki gundur korkuyorum iste. daha once iki tup birde normal gebeligim vardi yani bu dorduncu ama sonu gelmiyor iste. Allahim her seyin en iyisini bilir.

canım sen 2 kat hseap yapma % 60 artmş mı değerin ona bak

birde sende pıhtılaşma sorunu va rmı sonu gelmiyor dedin bende de sonu gelmeyen gebelik oldu sebebi pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum bunun için genetik teste baktırdın mı

:) her gun icin % 60 ise hemen hemen normal cikiyor benimkide ay insallah oyledir canim. sagol

yok pihtilasma , hersey normal bir sorun yok, kromozom sonuclarida normal.

bende tüp bebekte 2.denemem 10.gün 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92.11 cıktı benimde kanamalarım devam etmekte ama bugün azalma var cok şükür dün doktora gittim dış gebelik olabilir 1 haziranı bekleyelim dedi bakalım ne olacak hayırlısı inşallah..

Benimde 12. gün 93 14. gün 123 çıktı.Yarın 3. testi yaptırcam. 11. gün kahverengi lekelenmem başladı ertesi gün adet kanamasına döndü acaip çok oldu bu gün bitiyor artık.ilaçları bıraktım.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum. benim ümidim yok artık.değerler artıyor ama yeterli değil sağlıksız bir gebeliğin işareti dedi.sigaramı bile içmeye başladım resmen salak gibi oldum..inşallah yarın bir sonuca varılır çok sıkıldım bu belirsizlikten.....

gecmis olsun hayirlisi olsun

sağol canım...

yaşamadığım bir dış gebelik kalmıştı oda buldu beni:))

olsun buna da şükür..hamilesiniz diye hastahaneden aradıklarında ikinci kez bu mutluluğu yaşadım ya buda bir şey diyorum..... başka bir bahara kaldı artık bebişimiz

slm canım benim değerlerimimde şöyle
12.gün 115
14.gün159
16.gün 417......... ve bir hafta sonra 8656 olmuşt bende senin gibi telaşlandım ama dr. böyle hastlarım var endişelenme dedi çok şükürr arttı cumartesi randevum var bakalımm ne alemde bizimkii inşallahh seninn de artarr bence telaşlanma dr. ne dediii

hayirlisi olsun canim

senin 12 ile 14 gun arasi bi yavaslama var ama sonrasi cok guzel artmis insallah gelisiyordur bebegin ve hayirli haberlerini aliriz insallah. Ben de bugun dr.a gittim artis normal dedi haftaya gel tekrar tahlil yapariz dedi. Ne bilim insallah hersey yolunda gider. Hayirlisi..

kızlarr
benimde 8.gün değerim 67 çıktı..2 embriyo yerleştirmişlerdi ikiz tutmuş olabilir mi??? doktora yarın gidecem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım....

slm caaaaaaaanımm benn bu günn bebişimii gördümm rabbime şükürlerr olsunnnnnnnnnnnn senn nasılsınnn

günaydın kızlar benimde 12. gün 171 16 gün 735 19. gün 1926 çarşamba günü kontrole gitcem banada 2 embriyo transfer edilmişti inşşallah ikiside tutunmuştur

slm caaaaaaaanımm benn bu günn bebişimii gördümm rabbime şükürlerr olsunnnnnnnnnnnn senn nasılsınnn

oh oh ne guzel :)) oyy cok sevindim bekliyodum ne oldu diye. Allah kalp atislarinida duymayi nasip etsin (amin). Tam olarak kac haftalik dedi dr. Insallah hersey yolunda gider
Ben pazartesi dr.a gidecem 2 gunum daha var sabirla bekliyorum yani daha tahlil yaptirmadim ama benim belimde ve karnimda kasiklarimda arada agri oluyor insallah hamilelik yolunda gittigindendir :) Sende agri falan varmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…