Beta hcg degeri

ya arkadaslar dun gece uyurken birden siddetli karin agrisiyla uyandim ama ne agri gaz sancisina benzer tam orta yerde alt kisimda yani kasiklarimda degil. Bir iki dakika gecer diye bekledim gecmedi lavaboya gideyim dedim soguk terler gelmeye basladi bayilacak gibi oldum cok korktum heralde dis gebelik geciriyorum diye.Esim yoktu kizkardesimi uyandirdim galiba dis gebe oldum dedim hastaneye gidelim dedi az bekle dedim bi muddet sonra agrim gecmeye basladi ve rahatladim. Ama ne agriydi 10-15 dakika kesintisiz siddetli bi agri. Simdi rahatim hafif agrim var yine ayni yerde ama bugun dr. gidecem acaba dis gebemiyim Off ya yinemi ayni seyleri yasayacagim. Cok korkuyorum terslik olmasindan benim gibi olupta dis gebelik yasayan varmi yada normal gebelik? nolur arkadaslar teecrubesi olan varsa yazarsa cok sevinirim.

canım içini ferah tut benim 4 haftalık oldu hala agrılarım devam ediyor inşallah seninde agrıların iyiye işşarettir

Bugun dr. a gittim cok minik bir kese gozuktu dr. 10 gun sonra tekrar gel dedi. 5+3 gunluk. Bana kese cok kucuk gibi geldi sanki haftasina gore. Dr. bekleyip gorecez dedi. Eh bekleyecez artik bi 10 gun daha. Allahim insallah kalp atislarinida duyarim.

canım bende çarşamba günü gitcem kontrole benmde senin gibi bugün 5+3 günlük eger sat tarihine göre hesaplanıyorsa tabi inşallah bende görürüm canım bize küçük gelen herşey doktorlara normal geliyor sıkma canını bebek 5 haftalıkken susam tanesi büyüklügünde oluyormuş inşallah bebişlermiz güzel güzel saglıklı büyürler

Insallah guzel haberlerini aliriz bebislerinin. haberdar etmeyi unutma ! :) Alttan bakiyorlar daha iyi gorebilmek icin erken gebelikte

slm arkadaşlar benimde dün 11.gündü 49.12 çıktı bende biraz düşük diye korkuyorum bir de karnımda ara ara adet ağrısına benzer ağrı oluyo siz ce normal mi hepinizde ağrı oldu mu ??? 2.dnememdi dondurulmuşla korkuyorum bişey olacak diye .

hayirli olsun insallah yuzun guler. benim 5 haftayi gecti hala karnim belim agriyor adet agrisi gibi onun icin endiselenme agri normal onemli olan degerlerinin duzgun katlamasi.bide ben dondurulmus olunca degerler cok yuksek cikar diye biliyorum hayirlisi olsun.

teşekkür ederim inşallah. yarın kan verecem tekrar bugün nasıl geçer bilmiyorum

12. günü 487 acıbadem öğrendiğim gün başdönmesi,tansiyon düşmesi,şiddetli vücut ağrısı,ateş yaşadım, 2 tane parol kullanmak zorunda kaldım ateşim düşsün diye.
14.günü 405 pembemavi azmiktarda kanama oldu, ağrılıydı
16.günü 415 pembemavi

Kasık bel karın ağrım oldukça azaldı,hafifledim sanki, baş dönmem var, yarın testi tekrarlıyacağım

Bu saatten sonra sağlıklı bebek olması çok zor,umudum kalmadı, ki progestanı bıraktım, kanamam olmadı daha..

canım 12 gün degerin çok güzelmiş ama sonra düzenli yükselmemiş doktorun ne diyor bu duruma dış gebelik olabilir bence inşallah öyle degildir ama degerlerin onu gösteriyor genee sıkma canını allahım herşeyin daha iyisini bilir

testi tekrarlıyoruz iki günde bir sağlıklı olmadığı ortada Allah bilir ama benim umudum yok zaten..Bu durumu hayırlısıyla atlatsam diye dua ediyorum..

10 haftalık kalbi duran bir gebeliğim olmuştu bir yıl önce, şimdi de bebeğim gelişmedi belki de.Zaten 14. gün kanamam oldu kesildi..

Dş gebelikten kokuyorum Allah'ım korusun..

Kizlar bugun itibariyle 6+4 haftalik oldum henuz embriyo ve kalp atisini gormek icin dr.a gitmedim sadece keseyi gormustum cok kucuk kismetse yarin insallah dr. a gidecegim insallah bebisimi ve kalp atislarini gorurum. Dualarinizi benden esirgemeyin pleaseee
Bu arada 3-4 gundur mide bualntilarim var

Son düzenleme:
arkadaşlar,
çok şükür allahımıza bugün 12. gundu ve kan testimiz 94.68 çıktı. dr çok iyi ilaçlara ayne devam dedi, perşembe tekraralayın ıkı hafta sonrada kontrole gelin demiş,

ancak burakı sonucları cok yüksek görünce acaba bu düşük bir rakam mı ne diyorsunuz? biraz karıştı kafamız,birde blast konmustu galiba bir adet ttumus gibi görünüyor değil mi? allahım ınsallah katlar perşembe günü ,nolur yorum yazarmısınız?birde hafif kramp ve regl agrısı gibi bir agrı ara ara oluyor hala ve şişkinlik varmış ne dir durum ???

teşekkürler,

değrin gayet güzel. gözün aydın.
arkadaşım diye yazıyordun ama bana sanki hep sen kendini yazıyorsun gibi geliyordu öyle değil mi. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyordun insan başkasının hissettiklerini böyle yansıtamaz.
ağrıda oluyor gebelikte öyle şeylere takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…