Beta hcg degeri

Arkadaşlar 11.gün değerim 24.60 çıktı normalmi?Doktorumu aradım epeyyoğun hala dönmedi merak ediyorum cevaplarmısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

canım normalde pozitif ama 13. gün yeniden yaptırıp değerin arttığını görmek lazım..ikinci değeri görmeden kesin bişey diyemiyosun.. inşallah değerin artar ve sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip eder Allah..

teşekkür ederim canım herşeyin hayırlısı olsun..daha doğrusu hayırlı olacaksa olsun...

Doktorum aradı 24,60 11 gün için hamile diyebiliriz dedi pazar ve salı tekrar test yapılması gerekiyor katlama durumu nasıl gelişecek acaba...

canım bende senin gibi sonu gelmeyen 5 kere gebelik yasadım dogal 4bos gebe biride 2aylıkken kalbi durdu şimdide tüp bebek denedik ve tuttu ama ben gene korkuyorum iştee gene aynısı olur diye inşşall olmaz..

arkadasimm sana garip gelmesin ben aklinda olsun diyee soyluyorum.
ummusubyan denen bir cin varr.malesef kadina dadandimi onu gebe biraktirmaz.
kalirsada bebegi oldurene kadar ugrasir..
ben gebeyken hapsirsam kanamalarim oldu yok yere hastanelik olurdum.cok agir geçti heran ölerbilir diye
bekliyordum.dogumdan sonaa ogrendim bu varlik benden cocuguma gecmiş malesef.
uyumazdıı surekliii aglardiii.ciglikkk ciglikk aglardii.
malesef toplumumuzda insanlar kendi aralarinda fitne hasetligi birakmiş ucharflileri musallat
ettirmeylee savasir iş bitirir olmuss. bana cocugum olmasın ayrılalım diyee yaptırmıslarr.
bulduk attik ama cektigim bana kaldi.bole seni okuyuncaa acaba aynı sey olabilirmii diye dusundum.
yinede aklında olsun booll kurann okuu.özelliklee meryem suresi.

Lütfen bu tarz şeylerle insanların kafalarını bulandırmayın. İnanmayın ve Allaha sığının.!

Kızlar benim 2. Tup bebek denememdi.14aralikta transferim yapıldı.test tarihim bugundu. Fakat hafif kahverengi lekenmem olunca doktorumu aradım yaptir testi dedi ve dün yaptırdım sonucum 8,59..bu arada Perşembe ve cuma gunu regl sancısı gibi sancım vardı.sonucumu doktoruma gönderdiğimde pazartesi tekrar yaptir ilaçlarına devam et dinlen dedi.evde yatıyorum bende Pazartesi'ni bekliyorum.bugun sancımda yok lekelenmede devam etmedi.acikcasi degerim bu kadar düşük olduğu icin pek umudum yok.hayirlisi isallah tabi ama benim gibi durumu olan duyunuzmu hiç.bi de 2gun hasta olacakmış gibi sancı ve bacak ağrısından sonra bugun kesilmesi iyiye işaretmi? Yada kötümü? Son bı soru bu ilaçları kesmeden regli olamicagim icin bebeğimi kaybedip kaybetmedigimi test tekrar yaptırmadan anlayamicam değilmi?cok soru sordum ama yardıma ihtiyacım var.ne sevinebildim ne uzulebildim....

Arkadaşlar 11.gün değerim 24.60 çıktı normalmi?Doktorumu aradım epeyyoğun hala dönmedi merak ediyorum cevaplarmısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

slm canım benimde 8 şubatta transferim oldu bu gün 20 şubatta test yaptırdım beta hcg 22.66 çıktı önce panik oldum hemen doktoruma gittim gebelik var sevinmelisin dedi önemli olan ilerleyişi 22 sine yine kan vericem bakalım değer ikiye katlanacak mı en az %80 artış olması lazım dedi

MErhaba,

Konuyu güncellemek istedim.Benim bugün transferimin 7.günü ve ben 4.gün ohss oldum hastanede yattım ve 5.gün b hcg değerim 14,7 6.gün değerim ise 29 çıktı 6.gün akşam evde yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı doktorum 12.gün bir daha yaptırmamı ve gebe olduğumu söyedi.İlk denememizdi harika bir duygu Allah herkese nasip etsin.

canim cok tsk ederim cok korkuyorum dis gebelik veya kimyasal gebelikten umarim oyle bisey yqsamam simdiye kadar hic yasamadim ama yinede korkuyorum

benimde ilk denememde oldu canim bizde haftayaa ultrasyon icin gidicez allahim isteyen herkese versin

Merhaba. Benim tüp bebek 12. gün test yaptım bthcg değerim 600 küsür cıktı. Tek embriyo transferim oldu. Değer biraz yüksek mi arkadaşlar ikiz olabilir mi ?. Allah tüm olmayanlara nasip etsin.

canım korkma şimdilik iki gun sonra tekrarla kı artışına gore degerlendırebılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…