- Konu Sahibi alyesilmor
-
Arkadaşlar 11.gün değerim 24.60 çıktı normalmi?Doktorumu aradım epeyyoğun hala dönmedi merak ediyorum cevaplarmısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
canım normalde pozitif ama 13. gün yeniden yaptırıp değerin arttığını görmek lazım..ikinci değeri görmeden kesin bişey diyemiyosun.. inşallah değerin artar ve sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip eder Allah..
canım bende senin gibi sonu gelmeyen 5 kere gebelik yasadım dogal 4bos gebe biride 2aylıkken kalbi durdu şimdide tüp bebek denedik ve tuttu ama ben gene korkuyorum iştee gene aynısı olur diye inşşall olmaz..
arkadasimm sana garip gelmesin ben aklinda olsun diyee soyluyorum.
ummusubyan denen bir cin varr.malesef kadina dadandimi onu gebe biraktirmaz.
kalirsada bebegi oldurene kadar ugrasir..
ben gebeyken hapsirsam kanamalarim oldu yok yere hastanelik olurdum.cok agir geçti heran ölerbilir diye
bekliyordum.dogumdan sonaa ogrendim bu varlik benden cocuguma gecmiş malesef.
uyumazdıı surekliii aglardiii.ciglikkk ciglikk aglardii.
malesef toplumumuzda insanlar kendi aralarinda fitne hasetligi birakmiş ucharflileri musallat
ettirmeylee savasir iş bitirir olmuss. bana cocugum olmasın ayrılalım diyee yaptırmıslarr.
bulduk attik ama cektigim bana kaldi.bole seni okuyuncaa acaba aynı sey olabilirmii diye dusundum.
yinede aklında olsun booll kurann okuu.özelliklee meryem suresi.
Arkadaşlar 11.gün değerim 24.60 çıktı normalmi?Doktorumu aradım epeyyoğun hala dönmedi merak ediyorum cevaplarmısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
Cok normal ve cok guzel.hayirli olsun...kizlar mrb benim 12. gun degerim 70.01 cikmisti 14.gun degerim ise 233.0 cikti nornalmi sizce buu
benimde ilk denememde oldu canim bizde haftayaa ultrasyon icin gidicez allahim isteyen herkese versinMErhaba,
Konuyu güncellemek istedim.Benim bugün transferimin 7.günü ve ben 4.gün ohss oldum hastanede yattım ve 5.gün b hcg değerim 14,7 6.gün değerim ise 29 çıktı 6.gün akşam evde yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı doktorum 12.gün bir daha yaptırmamı ve gebe olduğumu söyedi.İlk denememizdi harika bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Ne güzel hayırlısıyla alın kucaginizabenimde ilk denememde oldu canim bizde haftayaa ultrasyon icin gidicez allahim isteyen herkese versin
canım korkma şimdilik iki gun sonra tekrarla kı artışına gore degerlendırebılesınslm arkadaşlar benimde dün 11.gündü 49.12 çıktı bende biraz düşük diye korkuyorum bir de karnımda ara ara adet ağrısına benzer ağrı oluyo siz ce normal mi hepinizde ağrı oldu mu ??? 2.dnememdi dondurulmuşla korkuyorum bişey olacak diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?