Çok yakın değerlerimiz umarım güzel şekilde yükselir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yakın değerlerimiz umarım güzel şekilde yükselir
Evet ama belirti olunca test yapmamak mümkün değil sürecin hepsi stres zatenÇok erken yakalamışsınız bence regl gününüzde tekrar kan verin. iki günde bir kan ver vs hepsi stres başka bir şey değil. En güzeli geç öğrenmek.
Testinizin fotografi var mi?Günlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu
Canım 180.12Şimdi kaç peki değerniz
Umarım güzel olur her şey hepimiz içinCanım hiç belli olmaz yüksek sonuç çıkmasi zorunlu diye bişey yok bende reglime 3 gün kala 60 ile öğrenmiştim ama regl günü düşüşe gecti kimyasal yaşadım.. önemli olan düzenli artışı.. sağlıcakla büyüsün inşallah![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallahCanım 180.12
Atayım ama fotoğraf da çok belli belirsizTestinizin fotografi var mi?![]()
Testinizin fotografi var mi?![]()
Hayirli olsun saglikla devam etsin insallahAtayım ama fotoğraf da çok belli belirsiz Eki Görüntüle 3586016
İnşallah hepimizHayirli olsun saglikla devam etsin insallah![]()
Hayirli olsun testinizi gorenilirmiyim? Kan vermeden once yaptiginiz testArtar bnm 4 gün önce 6.79 şimdi yükselmiş testlerde cıft cızgi net çıkıyor kan vericem bugun
Ben ikinci çocuğumu 21 ile öğrendim. Hiç kan tahlili vs de tekrarlamadim. 8 hafta civarı doktora gittim direkt kalp atışı gördüm böyle çok rahatEvet ama belirti olunca test yapmamak mümkün değil sürecin hepsi stres zaten![]()
Nasıl dayanabildinizBen ikinci çocuğumu 21 ile öğrendim. Hiç kan tahlili vs de tekrarlamadim. 8 hafta civarı doktora gittim direkt kalp atışı gördüm böyle çok rahat
Benim bir dusugum var düşükten 6 ay sonra tekrar hamileyim ama stres de yapıyorum.Bende salı günü 12 değerle öğrendim.Ebe sürekli kan verme dedi ama içim içimi de yiyor.Rahatligi nasıl sağladınız bir sürü şey okuyoruz insan çok tedirgin oluyor.Bu yolu nasıl izledinizBen ikinci çocuğumu 21 ile öğrendim. Hiç kan tahlili vs de tekrarlamadim. 8 hafta civarı doktora gittim direkt kalp atışı gördüm böyle çok rahat
İdrar testi yaptınız mı o günden sonra çizgi koyulaştı mı acabaBenim bir dusugum var düşükten 6 ay sonra tekrar hamileyim ama stres de yapıyorum.Bende salı günü 12 değerle öğrendim.Ebe sürekli kan verme dedi ama içim içimi de yiyor.Rahatligi nasıl sağladınız bir sürü şey okuyoruz insan çok tedirgin oluyor.Bu yolu nasıl izlediniz![]()
Yok yapmadim sessizce bekliyorum.İdrar testi yaptınız mı o günden sonra çizgi koyulaştı mı acaba
Amın insallhHayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallah
Adetine daha 3 gün var canım düşük olabilir değerlerin o yüzden geç döllenme vs de olabilir aklına kötü bir şey getirme hemen 2 günde 1 2 katına çıkması lazım hcg takibi yap ama bence en iyisi bir kaç gün bekleyip geç öğrenmek erkenden test yapmaya çalışınca daha çok stres yapıyoruz ne yazık ki Allah sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsinGünlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu
İkinci çocuk olunca rahat oluyorsunNasıl dayanabildiniz![]()
Ben ilk gebeligimde erken öğrendim kimyasal oldu düşük yaşamıştım. Tekrar kendimi beta tahlili vs o sürece sokmak istemedim. Sonucu değiştiremeyiz sonuçta kader ama en azından psikolojimizi korumaya calisabilirizBenim bir dusugum var düşükten 6 ay sonra tekrar hamileyim ama stres de yapıyorum.Bende salı günü 12 değerle öğrendim.Ebe sürekli kan verme dedi ama içim içimi de yiyor.Rahatligi nasıl sağladınız bir sürü şey okuyoruz insan çok tedirgin oluyor.Bu yolu nasıl izlediniz![]()