Beta Hcg değerim 197 çıktı

purple3512

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
192
130
83
40
En son adet dönemim 16 ağustos idi bu ayda 12 eylülde adet görmem gerekirken adetim gecikti bugün yaptırdığım kan testinde değerim 197 çıktı normal mi?

Benim de 1 gun geçtiğinde yaptırdım gecen 113 çıktı daha doktora gitmedim ama. Eğer 2 gun sonra 2 katı artış oluyorsa sorun yok diyorlar aslında en iyisi doktora görünmek.

bugün ultrasona girdim sıvı birikimi varmış dış gebelik riski var dedi ondan korktum

Bu degerle zaten kese görünmesi imkansız bu doktorları anlamıyorum ya. Hiç moralini bozma. Başka doktora gidebilirsen git

Benim de 1 gun geçtiğinde yaptırdım gecen 113 çıktı daha doktora gitmedim ama. Eğer 2 gun sonra 2 katı artış oluyorsa sorun yok diyorlar aslında en iyisi doktora görünmek.
benimde adetten 1 gün önce 102 çıktı. seninki arttımı sonra merak ettim

Benim adet gunumden 3 gun once 38, adet gununden 3 gun sonra da 177 cıktı degerim...Biraz dusuk sanki Cok uzuldum...Yarın doktora gorunucem bakıcak :/ Dua edin nolur, yine dusuk yapmak istemiyorum...

Benim adet gunumden 3 gun once 38, adet gununden 3 gun sonra da 177 cıktı degerim...Biraz dusuk sanki Cok uzuldum...Yarın doktora gorunucem bakıcak :/ Dua edin nolur, yine dusuk yapmak istemiyorum...
BENDE TEKRAR KAN VERDİM 1 KAÇ SAAT SONRA ÇIKAR İNŞALLAH ARTMIŞTIR. YARINDA KADIN DOĞUM DOK. RANDEVUM VAR. İKİMİZ İÇİNDE HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…