Beta Hcg değerim 197 çıktı

Ca
. Canım ben gecen hafta doktora gittim tekrar kan tahlili yapmadı vajinal ultrasonla baktı 4+4 düm kese göründü herhalde deger 1500 kerde olunca kese görünüyor
SAT A GÖRE BENİMDE YARIN 4+2 OLACAK İNŞALLAH KESE GÖRÜNÜR. KESEYİ GÖRÜNCE RAHATLARIZ

Merhaba arkadaşlar :) bende dun ogrendim allahın izniyle hamile olduğumu :) benim adetim çarşamba günü normalde daha gelmedi dayanamadim kan testi yaptırdım ve degerim 210.37 çıktı. İnşallah güzel bir değerdir ve inşallah artar. Sizlerede hayirlisiyla çocuklarınızi sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız inşallah :)

Bir şey daha sormak istiyorum. Bugun nasip olursa doktora gideceğim ama herkes alttan muayene yaptirma sakin diyor ne yapmalıyım ben?

Bir şey daha sormak istiyorum. Bugun nasip olursa doktora gideceğim ama herkes alttan muayene yaptirma sakin diyor ne yapmalıyım ben?

Degeriniz 1500 u gecmeden vajnal, 3000 i ee gecmeden karindan ultrason ile kese gorulemez. O nedenle vajinal baktirmayin daha.

TE="cuteheart, post: 37127670, member: 438089"]Degeriniz 1500 u gecmeden vajnal, 3000 i ee gecmeden karindan ultrason ile kese gorulemez. O nedenle vajinal baktirmayin daha.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. :) tamam daha çok erken anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…