Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledim vajinal bakın diye hayır dedi bu gidişle Almamız gerek dedi ameliyat lazım dediKese bu değerle vajinal görünür. Kese görünmeden neyin gelişim geriliği neyin alınmasından bahsediyo acaba?
Kesinlikle başka doktora gidin.Söyledim vajinal bakın diye hayır dedi bu gidişle Almamız gerek dedi ameliyat lazım dedi
Benimde aklımdan o geçiyor her doktora güven olmuyor baya korkuttu bugün tüplerin patlar dedi bende buradan akıl almak istedimKesinlikle başka doktora gidin.
Ay ne alakaymış ya dış gebelikten süphelense beta düzgün artmadıysa bile iğne ile düşürülüyor o kürtaj filan değil. Asla bunu beklemeyin başka doktora gidin.Benimde aklımdan o geçiyor her doktora güven olmuyor baya korkuttu bugün tüplerin patlar dedi bende buradan akıl almak istedim
Çok teşekkür ederim Merve hanım Allah razı olsun hiç olmazsa içim biraz rahatladıAy ne alakaymış ya dış gebelikten süphelense beta düzgün artmadıysa bile iğne ile düşürülüyor o kürtaj filan değil. Asla bunu beklemeyin başka doktora gidin.
9 haziranda 960 çıktı bugün 1620 çıktıAy ne alakaymış ya dış gebelikten süphelense beta düzgün artmadıysa bile iğne ile düşürülüyor o kürtaj filan değil. Asla bunu beklemeyin başka doktora gidin.
Rica ederim ne demek. Gelişmeleri bize de yazın.Çok teşekkür ederim Merve hanım Allah razı olsun hiç olmazsa içim biraz rahatladı
TabikiRica ederim ne demek. Gelişmeleri bize de yazın.
Düzensiz artmış maalesef ama dış gebelikse de kürtajla olan bir şey değil maalesef. Siz beklemeden başka doktora gidin.9 haziranda 960 çıktı bugün 1620 çıktı
Allah razı olsun sizden öyle yapayımDüzensiz artmış maalesef ama dış gebelikse de kürtajla olan bir şey değil maalesef. Siz beklemeden başka doktora gidin.
Bazı doktorlar neden böyle hiç anlamıyorum hiç mi ağızlarından olumlu bisey çıkmaz ne alınması ya bence birkaç doktor gezin gerekirse ve doktor araştırması yapın emin olun dogrulundan derim insallah sağlıklıca alırsınız kucağınızaHanımlar Merhaba 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim değerim 1620 çıktı kesede görünmüyormuş gelişim geriliği varmış eğer olmazsa çarşamba alalım çocuğu dedi acaba içinizde bunu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz
Benim doktorda öyle hiç olumlu bir şey görmedim dahaBazı doktorlar neden böyle hiç anlamıyorum hiç mi ağızlarından olumlu bisey çıkmaz ne alınması ya bence birkaç doktor gezin gerekirse ve doktor araştırması yapın emin olun dogrulundan derim insallah sağlıklıca alırsınız kucağınıza![]()
Dediğim gibi siz birkaç doktor dolasın içinize hangisi sinerse ona gidersiniz eğer öyle bi durum varsa tabiki Allah’tandır ona sığının bu şekilde herseyi çok fazla yansıtmaları çok yanlış gebe bu sefer kafayı ona takacak durumu daha kötüye gidecek bunu düşünmüyorlar o tip doktorlar demekki kendilerine özgüveni yok varsa bile hersey hallolur merak etmeyin tarzında sizi sakinleştireceğine daha çok psikoloji bozuyorlar umarım daha iyi olursunuz belki geç döllenme olmustur haftasına göre ondandır hcg değerinin dusuklugu herseyin bi açıklaması vardır elbet iyi araştırın sakin olunBenim doktorda öyle hiç olumlu bir şey görmedim daha
Buradaki bayanlar bir birininden iyi Allah herkese iyiyi güzeli nasip etsin inşallahDediğim gibi siz birkaç doktor dolasın içinize hangisi sinerse ona gidersiniz eğer öyle bi durum varsa tabiki Allah’tandır ona sığının bu şekilde herseyi çok fazla yansıtmaları çok yanlış gebe bu sefer kafayı ona takacak durumu daha kötüye gidecek bunu düşünmüyorlar o tip doktorlar demekki kendilerine özgüveni yok varsa bile hersey hallolur merak etmeyin tarzında sizi sakinleştireceğine daha çok psikoloji bozuyorlar umarım daha iyi olursunuz belki geç döllenme olmustur haftasına göre ondandır hcg değerinin dusuklugu herseyin bi açıklaması vardır elbet iyi araştırın sakin olun![]()
Sizde öylesiniz rabbim gönlünüze göre versin insallahBuradaki bayanlar bir birininden iyi Allah herkese iyiyi güzeli nasip etsin inşallah![]()
Allah inşallah kalbinizden geceni nasip etsin sizeSizde öylesiniz rabbim gönlünüze göre versin insallahBende anne olmayı isteyip bekleyen birisiyim rabbim herkese sağlıklısından hayırlısından nasip etsin Allah’a bıraktım insallah o en iyisini bilen görendir
![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah inşallah kalbinizden geceni nasip etsin size![]()