Beta hcg değerim düşük mü

catloverrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
137
37
13
29
Herkese merhabaa
Ovülasyon testleriyle yumurtlamamı bu ay takip etmiştim. Ve 11. Günde erken gebelik testiyle pozitifi gördüm. Yumurtlamadan sonra 14. Günde kan testi verdim. Hcg değerim 28 çıktı. Kimyasal gebelik olabilir mi. Yarın randevum var gidicem ama merakta ediyorum. Benim gibi bir durumla karşılaşan var mı acaba 😕

Ben regle 5 gun kala 9’la ogrenmistim, endise etmeyin

Ben regle 5 gun kala 9’la ogrenmistim, endise etmeyin
Merhaba ben bu ay çok ümitliydim gebe kalacağıma dair kasiklarim belim de hep.agri vardı ara sıra mide bulantısı falan . Yaklaşık adetime 1 hafta var ve bugün adet sancısı hisstetim acaba bu sancı ne sancısı bide afedersiniz eşim le. ilişki sırasında kötü koku geldi . Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben bu ay çok ümitliydim gebe kalacağıma dair kasiklarim belim de hep.agri vardı ara sıra mide bulantısı falan . Yaklaşık adetime 1 hafta var ve bugün adet sancısı hisstetim acaba bu sancı ne sancısı bide afedersiniz eşim le. ilişki sırasında kötü koku geldi . Yardımcı olursanız sevinirim
Mantar ya da enfeksiyon gibi gorunuyor

Adet geçmediyse mide bulantısı olacağını sanmıyorum. Bende sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu

Yaa umutlandım şuann. Kaç gün geçmişti kan testi verene kadar ilişkinin üzerinden. İnşallah benimde sizin gibi olur
9-10 gun gecmisti ortalama ve doktorum da hic kotu bir sey soylememisti. 2-3 sefer 2 gunde 1 tahlil vermistim sadece

Peki diğer belirtiler kasik ağrısı bel ağrısı baş dönmesi arasıra mide bulantısı. Sadece göğüs hassasiyetliği yok
Sizce doktora benziyor muyum?

Bu saydiklariniz da zaten psikolojik ya da enfeksiyon varsa ondan oluyordur. 5-6 hafta gebelikten once belirti olmaz, bosuna belirti aramayin

Back
X