- 20 Ekim 2022
- 137
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi catloverrrr
-
Belki geç döllenme olmuştur sizin. Benim geç döllenme olmadığı için endişeliyim bayaBen regle 5 gun kala 9’la ogrenmistim, endise etmeyin
Merhaba ben bu ay çok ümitliydim gebe kalacağıma dair kasiklarim belim de hep.agri vardı ara sıra mide bulantısı falan . Yaklaşık adetime 1 hafta var ve bugün adet sancısı hisstetim acaba bu sancı ne sancısı bide afedersiniz eşim le. ilişki sırasında kötü koku geldi . Yardımcı olursanız sevinirimBen regle 5 gun kala 9’la ogrenmistim, endise etmeyin
Mantar ya da enfeksiyon gibi gorunuyorMerhaba ben bu ay çok ümitliydim gebe kalacağıma dair kasiklarim belim de hep.agri vardı ara sıra mide bulantısı falan . Yaklaşık adetime 1 hafta var ve bugün adet sancısı hisstetim acaba bu sancı ne sancısı bide afedersiniz eşim le. ilişki sırasında kötü koku geldi . Yardımcı olursanız sevinirim
Adet geçmediyse mide bulantısı olacağını sanmıyorum. Bende sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olduMerhaba ben bu ay çok ümitliydim gebe kalacağıma dair kasiklarim belim de hep.agri vardı ara sıra mide bulantısı falan . Yaklaşık adetime 1 hafta var ve bugün adet sancısı hisstetim acaba bu sancı ne sancısı bide afedersiniz eşim le. ilişki sırasında kötü koku geldi . Yardımcı olursanız sevinirim
Benim de gec dollenme degildi, tek iliskiyle hamile kaldim o yuzden eminim gec dollenme olmadiginaBelki geç döllenme olmuştur sizin. Benim geç döllenme olmadığı için endişeliyim baya
Gebelikle alakası yok yaniMantar ya da enfeksiyon gibi gorunuyor
Gebelikte kotu koku olmuyor. O dediginiz genelde mantarda oluyorGebelikle alakası yok yani
Yaa umutlandım şuann. Kaç gün geçmişti kan testi verene kadar ilişkinin üzerinden. İnşallah benimde sizin gibi olurBenim de gec dollenme degildi, tek iliskiyle hamile kaldim o yuzden eminim gec dollenme olmadigina
İşte bende hiç göğüs hasasiyeti olmadı . İnşallah beklediğim şeydirAdet geçmediyse mide bulantısı olacağını sanmıyorum. Bende sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu
Peki diğer belirtiler kasik ağrısı bel ağrısı baş dönmesi arasıra mide bulantısı. Sadece göğüs hassasiyetliği yokGebelikte kotu koku olmuyor. O dediginiz genelde mantarda oluyor
9-10 gun gecmisti ortalama ve doktorum da hic kotu bir sey soylememisti. 2-3 sefer 2 gunde 1 tahlil vermistim sadeceYaa umutlandım şuann. Kaç gün geçmişti kan testi verene kadar ilişkinin üzerinden. İnşallah benimde sizin gibi olur
Sizce doktora benziyor muyum?Peki diğer belirtiler kasik ağrısı bel ağrısı baş dönmesi arasıra mide bulantısı. Sadece göğüs hassasiyetliği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?