Beta hcg değerim hakkında

cilektozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
20
7
86
30
Merhabalar.SAT 22 Temmuz. Yumurtlama tarihim 5 Ağustos . 20 ağustosta beta değerim 59.03 açıkçası bu değer canımı sıktı bu akşam yine kan vereceğim. Böyle düşük başlayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı ?

Merhaba tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza Yumurtlama tarihimiz uygulamadakilerden farklı olabiliyor. Benim genelde 7 ya da 10 gün sonra olurdu adet bitiminden ama hamile kaldığım ay öyle olmamış. Adetim bitmiş ve hemen yumurtlamışım öyle hamile kaldım. Sizde ayın sonlarına doğru yumurtlamış olabilirsiniz. Önemli olan sağlıklı bir şekilde artması

Merhaba teşekkür ederim amin inşallah ben ovulasyon testi ile yumurtlama tarihimi netleştirmiştim ama yine de belki geç döllenmedir diye umutlanıyorum. Öncesinde boş gebelik geçirdim ondan tedirginim teşekkür ederim yorumunuz için

Onlara güvenmiyorum ben ya siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla gelecek bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…