BETA HCG DEĞERİM NİYE ARTMIYOR??

sunflower44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
31
5
1
27
Herkese merhaba,
1 haziran son adet günümdü, 15 temmuzda vajinal ultrasonda kese göründü 6mm ama yolk sac ve bebek görünmedi.
Kan değerlerim 15/17/19 Temmuz sırasıyla;
2830-3150-3350 sizce sağlıksız bir durum olduğu kesin mi? Kese görünmesine rağmen betanın 66% artması şart mı????
bu durumu yaşayan????
8 gündür peçeteye açık kırmızı kan ve minik kan pıhtılaşması geliyor, doktor bunun önemli olmadığını söyledi

Herkese merhaba,
1 haziran son adet günümdü, 15 temmuzda vajinal ultrasonda kese göründü 6mm ama yolk sac ve bebek görünmedi.
2830-3150-3350 sizce sağlıksız bir durum olduğu kesin mi? Kese görünmesine rağmen betanın 66% artması şart mı????
bu durumu yaşayan????
8 gündür peçeteye açık kırmızı kan ve minik kan pıhtılaşması geliyor, doktor bunun önemli olmadığını söyledi
Genelde kese göründükten sonra betaya bakılmıyor. Ama bu artış yavaşladığı icin mi emin degilim. Benim de vajinal ultrasonla kesem 22 Haziranda 3.6 mm olarak göründü. 1 temmuzda kese 20 mm oldu bebek görünmedi. 8 temmuzda 6.9 mm embriyo göründü kalp atışı da duyduk aynı gün. Umarım sağlıkla ilerler süreciniz💟

Herkese merhaba,
bu durumu yaşayan????
Evet belli bir haftaya kadar betanın en az %66 artması şart. Sizin düşük geldi bana ama en sağlıklı yorumu doktorunuz yapacaktır. Doktorunuz tekrar ne zaman çağırdı eğer geç döllenme yoksa artık kalp atışı duymanız gerekir sat a göre

Evet belli bir haftaya kadar betanın en az %66 artması şart. Sizin düşük geldi bana ama en sağlıklı yorumu doktorunuz yapacaktır. Doktorunuz tekrar ne zaman çağırdı eğer geç döllenme yoksa artık kalp atışı duymanız gerekir sat a göre
Merhaba bugün gideceğim bakalım

Genelde kese göründükten sonra betaya bakılmıyor. Ama bu artış yavaşladığı icin mi emin degilim. Benim de vajinal ultrasonla kesem 22 Haziranda 3.6 mm olarak göründü. 1 temmuzda kese 20 mm oldu bebek görünmedi. 8 temmuzda 6.9 mm embriyo göründü kalp atışı da duyduk aynı gün. Umarım sağlıkla ilerler süreciniz💟
Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim. Hcg değerine bakmamışlar mıydı?

Cok teşekkür ederim. Keseyi gordukten sonra bakmadı doktorum. Umarim siz de bugun harika haberler alırsınız 💙
Benim 6. Haftada sadece kese görünce yolk sac olmayınca kan değerlerine bakalım sağlıklı ilerliyor mu geç döllenme vs mi dediler ve doktor pek açıklama da yapmıyor tek dediği şey şuan sağlıklı genelik olma ihtimali çok düşük. bakalım ne diyecekler ultrasondan sonra. ayrıca hamileliğe dair bir belirtim de kalmadı koku duyusu dışında

Sizin daha çok yeniymiş hayırlı olsun. Yüzde kaç arttı değerleriniz? Beklemek psikolojimi bozdu benim artık
Adete 7 8 gün kala 61.5 çıktı. 19 temmuzda 119.54 bugün de 162.02 çıktı düşük çıktı yani pazartesi tekrar gel dedi ilaç kullanıyorum kimyasal olmaz umarım 😒 sen hala bekliyor musun canım

Herkese merhaba,
bu durumu yaşayan????
Başka bir doktora daha gidin

Back
X