kızlar allah hepinizden razı olsun verdiğiniz destek için çooook teşekkürederim.......
değerim yükselmiş........280 çıktı çarşamba doktora gidecem........
allahım herkese nasip eder inşallah................
gerçi ben ultrasonda görmeden rahat edemiycem.......
çok guzel bı haber bu canım Rabbım tamamına erdırsın hıç stres yapma inş kalp atışlarınıda duyarsın Allahın iznıylehihoyyyt
kızlar allah hepinizden razı olsun verdiğiniz destek için çooook teşekkürederim.......
değerin gayet güzel cnm inşallah meleğin seninledir......tebrik ederim cnm, benimde senin gibi dün adetim 3 gün gecikmişti test sonucu hcg 149 cıktı bana düşük geldi ama sen bana umut oldun, inşallah benim bebeğimde bana tutunur ve degerim yükselir..
canım adına çok mutlu oldum. Bende geçen ay 3 haftalık iken düşük yaşadım dr kimyasal gebelik olabilir düşükde olabilir dedi. inşallah bu ay bende senin gibi hamiş kalırım. Allahım sana kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
çoook teşkkürler cnm allah razı olsun hepinizden..............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar bir şey sorucam kimyasal gebelik yaşadığınızı doktor kesin farkediyormu doktora gitmeyenlerin anlaması mümkünmü bunu yani tutki o ay doktora falan gitmediniz bir kaç gün gününüz geçince adet oldunuz bunun kimyasal gebelik olduğunu siz yada doktor nasıl anlıyor
arkadaşlar bir şey sorucam kimyasal gebelik yaşadığınızı doktor kesin farkediyormu doktora gitmeyenlerin anlaması mümkünmü bunu yani tutki o ay doktora falan gitmediniz bir kaç gün gününüz geçince adet oldunuz bunun kimyasal gebelik olduğunu siz yada doktor nasıl anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?