Beta hcg değerim yavaş yükseliyor

wmuhsema

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
23
3
16
26
ocak ayı başında bebek için denemeye başladık. Ocak başında doktorum beta hcg baktı 0.1 çıktı. Yaklaşık 10-15 gün sonra doktorum bi daha baktı 2.0 olmuştu değerim ama adet oldum kısa sürdü 3.5 gün sürdü durup dururken değer yükselir mi?

Adetin normalde kaç gün sürüyo bide lekenme tarzında mı yoksa normal adet gibi mi oldu

Ama bu deger zaten negatıf ki

Yükselebilir,ve adet görmüşsünüz,5 altı zaten gebelik sayılmıyor,bnce bu ay vücut gebeliğe hazırlık yapıyor(rahim kalınlaşması) ve önümüzdeki ay olumlu sonuç alırsınız,

Test negatif. Hiç boşuna kendinizi üzmeyin yukselcek mi yükselmiycek mi diye beklemeyin bir sonraki ay tekrar deneyin. benim 28cıkmıstı o bile çok düşük rakamdı doktor umutlanmayın dedi. kimyasal oldu nitekim.

Merhabalar benim değerim 2,07 çıktı doktor sınırda dedi düşebilir de yükselebilir de dedi

Test negatif. Hiç boşuna kendinizi üzmeyin yukselcek mi yükselmiycek mi diye beklemeyin bir sonraki ay tekrar deneyin. benim 28cıkmıstı o bile çok düşük rakamdı doktor umutlanmayın dedi. kimyasal oldu nitekim.
Biraz kendimi strese sokuyorum sanırım bu ay yükselecek mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…