beta hcg değerim

Fuld3nn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
17
4
86
34
Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti dün tahlil yaptırdım sonuçu 51.68 çıktı ama doktor düşük oldugunu yükselmesi gerektiğini söyledi kesin hamilesin demedi :S Bir hafta sonra yine kan tahlili istedi ve benim sağ kasıgımda asırı agrı var kramp gibi agri oluyor . Fİkriniz varmi kızlar??

Progestan falan vermedi mi?

Ayy kuzum hiç bilmiyorum bu neseleleri kafam karıştı acilde yaparlarmı ozelde test acaba gündüz işteyim genelde
Ozelde muhakkak yaparlar 2 gunde bir git iki katına çıkmalı...

Benim ilk hcg 32 ydi. Bir hafta sonra binlere yükseldi bence bir hafta bekle hiç iki günde bir kan vereyim diye uğraşma bence. Bana da doktor değerin düşük demişti ama geç döllenme olduğu için düşük seninki de büyük ihtimal geç döllenme adetten 3 gün sonra daha yüksek çıkması lazım çünkü.

Benim de 23. 27 çıkmıştı. Hemen ünitlenme çok az kimyasal olabilir dedi öküzzz.. 3 gün sonra 47 çıktı. Bir 2 gün daha sonra 192 oldu. Hiç bekleme bir hafta yaptır hemen.

Canımcım ıkı gün sonra test yaptırdım tekrar 151.42 yükselmişti . Birde ben adetten 3 gün sonra gittim diyorum ama doktor benım hesabıma göre senin adetin daha geçmemiş dedi :) Valla amma karışık konularmışşş .Bide bu damak zevkinde değişimler ne zaman başlar benim ayarlarım bozuldu

Benim de 23. 27 çıkmıştı. Hemen ünitlenme çok az kimyasal olabilir dedi öküzzz.. 3 gün sonra 47 çıktı. Bir 2 gün daha sonra 192 oldu. Hiç bekleme bir hafta yaptır hemen.
Canım yaptırdım ıkı gün sonra tekrar 151.40 lara yükselmişti . Çarsamba asıl kontrolum olucak off ya ben bebek konusunda strest yaptım . Sigara kullanıyordum normalde şimdi içemiyorum aşırı geriliyorum 1 tane içiyorum ama çok suçlu hissediyorum sonra

Canim benim doktor 2 gunde bir yaptir cuma gel demisti ..ben pazar gunu 160 ogrenmistim pzrtesi doktoru aramıştım, 2-3 gubde yaptir demişti....Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın boşver içme tabi yavrunu zehirleme içilen ortamlarda da asla durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…