Beta hcg değerim

Elbey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
3
0
1
Kızlar ben yeni üyeyim ilk konum olacak ben perşembe günü kan verip hamile olduğmu öğrendm beta değerimde 124.94 dü cumarteside değerime baktırdım 2.30 olmuş bole 1 gün arayla birden düsen oldu mu sonra geri yükselen yada bu nie bole oldu normalde düşerse eyer yavaş yavaş düşmesi gerekmez mi bole birden inmesi neyden acaba kafam çok karıştı beni bilgilendirir misiniz bide kanamam felan yok

İlk başlarda kanaman olmuyor zaten canım ama dış gebelik olabilir hastaneye gözükmende fayda var tabi hemen üzülme geç dolenme de olabilir adetin geciktikçe yükseliyor da olabilir ama birde kan değeri düştüyse yükselmiyor. Düsük yasıyor olabilirsin ki ilerde belli oluyor senin kesen gözüktü mü

Yok cnm kesem gözükmedi daha yenii zaten kanamam felan da olmiyo we 1 gün arayla 2.30 düşmüş 124.94 den bole birden düşmemesi lazm deiil mii bide geç döllenme demişsiniz onda bole değer düşüyomu birden snra da yükseliyormu bide degerim gerii yüksele bilir mii acaba kafamdadelisorular

Canım kimyasal gebelik olabilir
Hcg birden düşer

Canım kimyasal gebelik olabilir
Hcg birden düşer
Ewt cnm nette braz araştrdm da ole oluyomuş kimyasal gebelikte zaten yarn dr a gidcem bakalm dr um ne dicek bana bide yarn tekrar baktırırım değerlerime cnm bide kanamam yok tarlusal kullaniyim mi acaba gerci dr a da sorabilirim ama soriyim dedim

Tarlusal filan kullanma değer düştüyse asla yükselme olmaz bir güne kadar kanaman olacak düşük yapacaksın canım

Aynı merkezde mi ölçüm yaptırdın?

Şuan hiçbirşey kullanma canim dr a danis

Üzülerek söylüyorum yüksek ihtimalle kimyasal gebelik. Kanama bir iki güne başlar muhtemelen Hiç bir ilaç kullanmayın. Hatta yarını beklemeden özel bir hastanenin kadın doğumuna gidebilirsiniz. Değerim düştü diye.

Kimyasal gebelik olsa gerek canım, aynısı benimde başıma gelmişti

Canım sonucun ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…