Beta hcg değerinden anlayan varmı ?

Evet aynen öyle…Bir de 3000 üzeri kalp atışı duyulmalı diye teorik bir bilgi yok

Merhaba betanız kaçken kese gözüktü acaba benim bugün betam 3456 çıktı fakat kese gözükmedi , korkmalı mıyım
Bence hiç korkma canm bende çok stres yapmıştım 8. Haftaya kadar görünmeye biliyor dedi doktorum ayrıca karnımdan görünmedi alttan ultrason ile gördük kalp atışı bile oluşmuş içini rahat tut stres yapma

Merhaba betanız kaçken kese gözüktü acaba benim bugün betam 3456 çıktı fakat kese gözükmedi , korkmalı mıyım
Bu arada betam 3300 küsürlerdeydi bir hafta sonra yani dün ultrason ile gördüğünde 15 bin küsürlerdeydi yani bi haftada çok yükseldi onun içinde korkmuştum hersey yolunda dedi doktor

Bende de ters rahim olduğu için ilk gittiğim doktor tecrübesiz bir doktor olduğu için rahimde kese göremeyip dış gebelik olabilir demişti. 1 gün sonrasında doçent doktor gebelik kesesini ve yolk kesesini de gördü, rahmin ters gibi o yüzden görememiş diğer doktor dedi. İnşallah sıkıntısız devam eder. Kalp atışı için erken davranma ne kadar geç duyarsak o kadar iyi dedi. Erken duymaya çalışmak iyi değil dedi. Şu an 7 haftalık. Yarın gidince bakalım ne diyecek.

Canm kalp atışını duydun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…