beta hcg değerinin yüksek olması çoğul gebelikle alakalı mı?

Kızlaaaaarr bana da bi fikir verinnn yahu aklıma takıldı şimdi valla da bunları okuyunca ya kızlar cuma gunu 111 Çarşamba 1578 çıktı cok yükselmesi çift gebelik anlamıma mı gelir aılede ikiz gebelık cok oldu .. Ya heyecanlandım sımdı ikiz istiyorum ben :))) dun gittiğimde karından ultrasonda keseyi göremedi alttan baktı 4 haftalık bi gebelık gibi duruyor drdi çünkü son adetim 30 ekim skn adetime göre değerlendirme yapamıyor malesef cok hızlı yukselmiş 600 lerde çıkması gerkeıyordu drdi ama ikiz gebelikten hiç söz etmedi sizce Nasıl olabilir ya cok heyecanlandım 2 hafta sonra çağırdı tekrar kalp atışı için acaba 2 Bebek var da belli öi olmadı yav tek kese vardı ama :/ heyecanlıyım böyle bi durum yaşayanınız var mı ???

Bakın burda bir kesecik var dimi :)

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 302
Kardesim 30. Gununde 780.9 cikti tek gebelik ama yuksek hcg.kiz bebek dusuk hcg erkek bebek diye arastirmistim bilginiz olsun rabbim gonlumuze gore verir insallah saglikli bebegimiz olur insallah... amin
Merhaba,benim de tarihlerim;
sat 21.gününde hcg 16.88
25.gününde 383
28.gününde 1188
Acaba ikiz olabilir mi
Kardeşinizin bebeği ikiz mi olacak Acaba?

sat 21.gününde hcg 16.88
25.gününde 383
28.gününde 1188
Acaba ikiz olabilir mi
Hergun iki katına cıkıyor bu nedenle sizinki normal gebelik gibi

Hergun ikiye katlar normal değil mi her gun iki katına çıkacaksa ?
2.35 kat çıktı benim bir de 5. gün embriyosu iki tane transfer edildi.. ben ikisinide hissediorum.. inş.. yanılmıyorumdur.. 2.5 katta ikiz die okudum ama.. lablar farklıydı yarın aynı yere vereceğim bakalım sonuç ne olacak..

Bende 31.gün 1386 dı 33. Gün 3596 ultrasonda tek kese gözüktü ama başka bi yapı daha görüyorum bi kese daha olabilir beta da çok yüksek dedi ama tek kesemiz var

O zaman sonucu bize de yazın merak ederiz

sat 21.gününde hcg 16.88
25.gününde 383
28.gününde 1188
Acaba ikiz olabilir mi
Kardesimin tek gebelik canim ama benim ikiz gebelik 3 bucuk kati yukseldi benim degerim 4+5 de ama kese gorulmedi 5+2 de degerim 28 bin kusurdu tek kese goruldu 6+2 de cift kese goruldu tatlim rabbim nasip ederse iki prensesimiz olucak tatlim seninde takviminde 13 haftada gorunuyorsun rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah... ecmain

Sonuc nedir ikiz mi bebekler

Hayrlı olsun öncelikle Rabbim sağlınla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benim de önce 2 tane kese göründü ama daha sonra kanamaya çevirdi,sanırım tutamadan ayrıldı.Çok şükür bir kızım olacak Rabbim isteyen herkese taddırsın inşallah

Merhaba benim 5 hafta 3 gunluk beta hcg degerim 38.580 çıktı ikiz olabilir mi acaba sizce

Merhaba benim 5 hafta 3 gunluk beta hcg degerim 38.580 çıktı ikiz olabilir mi acaba sizce
Doktara gittinmi kese goruldumu bende 5+3 de tek kese goruldu 6+3 de iki kese goruldu ikiz olma ihtimali yuksek gibi rabbim gonlune gore nasip etsin saglikla insallah

Doktara gittinmi kese goruldumu bende 5+3 de tek kese goruldu 6+3 de iki kese goruldu ikiz olma ihtimali yuksek gibi rabbim gonlune gore nasip etsin saglikla insallah
Evet kese 4+6da göründü bugün tekrar gittim yani 5+3te yine gördü yolk oluşmuş dedi ama kesenin şeklinde biraz bozukluk var dedi moralimi bozdu. Bir de kalp atışı almamız lazım ama yok su anda dedi ama ben erken olduğunu düşünüyorum kalp atışı için. O yüzden çok da kafaya takmadım kalp atışını. İnşallah sağ salim kavuşuruz bu kez. İlk gebelikte 6 haftalıkken kalp atışı alindi ve 6+1 ken durdu ve aldılar. Aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum.

Rabbim saglikla nasip etsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…