beta hcg değerinin yüksek olması çoğul gebelikle alakalı mı?

Ö
Öyle deme canım Allah korusun nasibü varsa hiçbi şey olmaz sen kalbini fetah tut benm de 4+2 de 1861 çıktı dr.ikiz olabilir dedi şuan 7+2 yiz tek kese vardı geçen hafta yarn tekrar gidicez dr.12. haftaya kadar 2.kesenin oluşma ihtimali var dedi sağlıkla alırız inşallah kucağımıza

sizin ki biraz karışıkmış çözemedim :)) Allahım gönlüne göre versin deyim o zaman :))
benim bulantılarda kötüyüm valla çalışıyorum birde çok zor geçiyo iş yerinde hiç halim yok geceleri hiç uyumuyorum nefes almakta çok zorluk çekiyorum

Aynen canım bende çalışıyorum çok korkuyodum iş yerinde naparım diyodum şükür şimdilik çok ağır geçmiyo ama delü gibi uykum geliyo
Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Canım yaa değerlerimiz aynı gibi. Ben acilden gittiğim için doktor değerle ilgili bişey demedi.
Salı günü kan tahlili yaptırcam o zamanki değerlerdende anlaşılır belki

slm kızlar sız kacıncı haftada kalp atısını gordunuz ben pazartesı gıttım 6+2 gnlk tu kalp atısı yoktu doktor haftayada gel eger olmmassa sıkıntı var demektır normalde gozukmesı gerekıyor dedı ama ben cok kiloluyum acaba ondanmı gozukmedı bıde kesenın kenarında cok kucuk bı kanama varmıs onun ıcınde progestan verdı ne yapacagımı bılmıyorum benım gıbı olan varmı hıc aranızda

Tüp bebek mi normal yolla mı oldu? Normal yolla olduysa geç döllenme olabilir. 8. haftaya kadar duyulur inşallah. Tüp bebekse erken duyuluyor

yok cnm tup bebek degıl normal oldu fakat soyle bı durum var zaten son adet tarıhıne gore bugun tam 7+2 zaten ama ultrasonda cıkan tarıhte 6+2ydı ve kalp atısı yoktu kese bos degıl fetus gorunuyıo ama kucuk oldugu ıcın duyulmuyor dedı doktor bende cok korkuyorum ıste haftaya bıdaha cagırdı bu bebek ıçın o kadar cok ugrastım ve bekledımkı ılaclar ıgneler allahım ne olursun mercımegım benı bırakmasın

Şimdi anladım canım o zaman rahat ol hiç sıkıntı yapma. Normal yolla olanlarda genelde 1 hafta geriden gelme sonra zamanını yakalama oluyormuş. Kendini strese sokma dediğim gibi geç döllenmedir normal. Haftaya için rahat eder inşallah.

Canım yaa değerlerimiz aynı gibi. Ben acilden gittiğim için doktor değerle ilgili bişey demedi.
Salı günü kan tahlili yaptırcam o zamanki değerlerdende anlaşılır belki
Değerler yanıltıcı olabiliyor arkadaşlar. benim 4000 küsürlerde çıkması gerekirken 8000 küsür çıkmıştı. iki embriyo verildiği için kesin ikiz dedik ama bebişimiz tek :)

Tek olsun bizim olsun :)

Dün gittim doktora. Ikiz değil dedi. Kese gelişmiş. Kalbi atıyo ama çok küçük olduğu için duyamadık.
Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar beta hcg değeri 11 inde 700 iken 13 ünde 3 binler de kese gözükmedi henüz 4+3 teyim ikiz olma ihtimali var mı ki

SAT'ım 15 ocak
BAT ise 10 şubattı
Dün test yaptırdım hcg 2627 çıktı
Çoğul gebelik ihtimalim var mıdır sizce ?

Benim 4+2 de 1920 çıktı. Ilk başta ikiz dedim ama değilmiş. Erkek çocuklarınki yüksek çıkıyomuş genelde

Evet okudum baya yerde bende erkek bebek te yükselmesi hızlı oluyormuş
Hayırlısı artıkk
12.haftaya kadar ikinci kese görülme ihtimali varmış. Umudum yok ama ne bilimm insan merak ediyo yinede
Benim ailemde ikiz var o yüzden çok ümitlenmiştm

Benim de sat 14 ocak bat 10 Şubat tı bende dün baktırdım 2998 di bakalım nasıl haberler alacağız hayırlısıyla

Neredeyse aynı gebelik dönemimiz siz 1 günle önden gidiyorsunuz.
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım sana da bana da
Kese boyutuyla ilgili bir şey dedi mi doktor sana ?
Bende pek göremedi ufacık nokta gibi bir şey var bak şurada dedi,ben dış gebelikten çok korkuyordum da :/
3.9 mm gibi bir şey ölçtü keseyi de

Dün muayne etti ama şuan bişi göremedim vajinal usg ile görünür dedi nöbetçi doktordu uğraşmadı ona da şuan gerek yok dedi son adet tarihini bile sormadı

Slm arkadaşlar bnde bu aksam beta hcg me baktirdim 1505 çıktı adetin 31. Günü yüksek geldi bana yarın için randevu aldım bakalım Dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…