bnmde tam 31. günü 1228,8 cııkmıstı banada cok yuksek gelmıstı ama bu bunyeyle alakalıymıss cnm hattaa bnm ceyregım bıle cıkmamıstı bır arkadasmda ikizz beklıomss megerse degişik yanı fazla takılmaaSlm arkadaşlar bnde bu aksam beta hcg me baktirdim 1505 çıktı adetin 31. Günü yüksek geldi bana yarın için randevu aldım bakalım Dr ne diyecek
Hayırlı olsun :) Allah kucağınıza da almayı nasip etsinSlm arkadaşlar bugün kesemizi gördük 4mm civarindaymis suan için herşey normalmiş 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı herseyin Rabbim isteyene nasip etsin
Amin Allah razı olsunHayırlı olsun :) Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
Rabbim hayırlısını versin en iyisin o bilirBenim de adet tarihimden 6 gün geçmişti kan testinde 5277.00 çıktı. 2 gün geçti bu gün tekrar test yaptıracam yarın da doktorda randevum var. Çok yüksek geldi bana inşallah normal gebeliktir.
Arkadaşlar değerlere takılmayı ben regl olayı beklerken o gün kan testi yaptırdım 4740 çıktı ve daha 4 haftalikti yani ama tek bebbik var değerle takilmayin
Canım ben en son betayı 4+2 deyken yaptım 3 bindi ve bi günde 2 ye katlandı hep 3 binden 2 gün önce yaptığım da sadece 700 dü yani 4+5 te yapılsa 24 binlerde çıkacaktı ama usg de çok şükür kesemizi gördük olumlu düşün beta bakılmadı kese görülünceBenim degerim bir haftada 900den 11100'e cikti. SATa gore 4+5 teyim. Deger fazla geldi, pazartesi ultrasona gircem. Cogul olabilir mi? Dis gebelik belirtisi olabilir mi sizce?
Benim de adet tarihimden 6 gün geçmişti kan testinde 5277.00 çıktı. 2 gün geçti bu gün tekrar test yaptıracam yarın da doktorda randevum var. Çok yüksek geldi bana inşallah normal gebeliktir.
İkinci testte hcg değeri 12768,00 çıktı. Doktora gittim tek kese görünüyor 8.5mm :) iki hafta sonra kalp atışı için gidecez hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde duyarız inşallah
İkinci testte hcg değeri 12768,00 çıktı. Doktora gittim tek kese görünüyor 8.5mm :) iki hafta sonra kalp atışı için gidecez hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde duyarız inşallahBenim de adet tarihimden 6 gün geçmişti kan testinde 5277.00 çıktı. 2 gün geçti bu gün tekrar test yaptıracam yarın da doktorda randevum var. Çok yüksek geldi bana inşallah normal gebeliktir.
Canım ben en son betayı 4+2 deyken yaptım 3 bindi ve bi günde 2 ye katlandı hep 3 binden 2 gün önce yaptığım da sadece 700 dü yani 4+5 te yapılsa 24 binlerde çıkacaktı ama usg de çok şükür kesemizi gördük olumlu düşün beta bakılmadı kese görülünce
Hayırlı olsun canımKesemizi gördük çok şükür, doktor şimdilik tek kese var dedi :)
Çok sağol, seninki de hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canımmmmKesemizi gördük çok şükür, doktor şimdilik tek kese var dedi :)
kac gun gecti reglinizSelam kızlar,
allah bebişlerinizi kucağınıza sağsalim almayı nasip etsin,
benimde perşembe 156,
cumartesi 440,
çarşamba 2800 çıktı,
çogul gebelik olabılır dedı doktor,sizce nedir durum
kac gun gecti regliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?