Kaçıncı hafta da ikiz olduğunu öğrendinizBenim adet günümü 4 gün geçe 4.684 çıkmıştı, 6 gün geçe de 11.293. İkiz bebek
Siz Kaçıncı hafta da ikiz olduğunu öğrendinizBenim adet gunumde 413 cikti..2 gun sonra tekrar test istedi dr. 967 çıkmıştı..ikizlerim olacak
ilk güne göre biraz yüksek sanki evet ikiz olsa bile ilk günden olur mu acaba bilemedim ki doktora değeriniz 1500 olduktan sonra gidebilirsiniz ultarason da ancak o değerde gözüküyor hayırlı olsun bebişiniz de :)heralde bılen yok pek adet gunu beta hcg nın 1228,8 normalmi ?
bende öyle dusundugum ıcın merak ettım adetın31. gunu bakılan hcg sonucu bu persembe gunu ınsallah ılk kontrolum var karından bakıcak ınsallah ultrasondada onaylamıs oluruz hamıleleıgıilk güne göre biraz yüksek sanki evet ikiz olsa bile ilk günden olur mu acaba bilemedim ki doktora değeriniz 1500 olduktan sonra gidebilirsiniz ultarason da ancak o değerde gözüküyor hayırlı olsun bebişiniz de :)
hımm dgrudur 4000 cıkanda oluomuss tek gebelık yıne kişiden kişiye değişiyorBen ilk hcg testi yaptirmistim teste göre nerdeyse 3 aylik hamile çıkıyordum
Ertesi gün ultrasona girdim 7 haftalik hamile çıktım
Bende internetten baktığımda çoğul gebeliklerde yüksek çıkar diyordu Dr a söyledim o testlere bakma sen onların hesabı çok farklı demişti
Benim arkadaşım da hamile değilmiş hcg yüksek çıkmıştıhımm dgrudur 4000 cıkanda oluomuss tek gebelık yıne kişiden kişiye değişiyor
nasıl hamıle degılmış kanda yuksek cıktıgı haldemiBenim arkadaşım da hamile değilmiş hcg yüksek çıkmıştı
Oluyor yani
bi sıkıntı çıkmaz inşallah ultarason da görürsünüz bebişinizi, ben baya bi sıkışık gitmiştim karından çok rahat gözüktübende öyle dusundugum ıcın merak ettım adetın31. gunu bakılan hcg sonucu bu persembe gunu ınsallah ılk kontrolum var karından bakıcak ınsallah ultrasondada onaylamıs oluruz hamıleleıgı
banada sıkışık gel dedı allahım persembe olsundaa gideyım kurtulayım cok korkuyorum ya hamıle degılsem dıormbi sıkıntı çıkmaz inşallah ultarason da görürsünüz bebişinizi, ben baya bi sıkışık gitmiştim karından çok rahat gözüktü
ferah tut yüreğini aklına kötü şeyler getirme arkadaşım inşallah hamişsindir :)banada sıkışık gel dedı allahım persembe olsundaa gideyım kurtulayım cok korkuyorum ya hamıle degılsem dıorm
iinşşallh kan hamılesın dıyorr ultrasondada onayladıktan snra en azndan az da olsa rahat nefess alıcmferah tut yüreğini aklına kötü şeyler getirme arkadaşım inşallah hamişsindir :)
seni çok iyi anlıyorum kanda gördüm ama bende ultrasonda görmeden içimde bir korku vardı ultrasonda gördük ee hadi bu sefer kalp atışını bi duyalım dedik. bizim ki biraz zahmetli oldu 1,5-2 yıl bekleyince insan inanmakta güçlük çekiyo tabi :)iinşşallh kan hamılesın dıyorr ultrasondada onayladıktan snra en azndan az da olsa rahat nefess alıcm
aynı bende öyle cnmm baya dor beklıyormm 1 bucuk yıldırr korunmadan beklıormm bebeğimi dün öğrenınce hayatımın sokunu yasadım hala ınanamadım korkularım gecmedı ınsallahh hersey yolunda olurseni çok iyi anlıyorum kanda gördüm ama bende ultrasonda görmeden içimde bir korku vardı ultrasonda gördük ee hadi bu sefer kalp atışını bi duyalım dedik. bizim ki biraz zahmetli oldu 1,5-2 yıl bekleyince insan inanmakta güçlük çekiyo tabi :)
6.haftadaSiz Kaçıncı hafta da ikiz olduğunu öğrendiniz
oo masallah errken öğrenmişsnz6.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?