beta hcg değerinin yüksek olması çoğul gebelikle alakalı mı?

esmaa_m aynen cnm hastaneye git soruştur ordada hastalara sor hatta
Bu akşam gittim. Çok ilgiliydiler,kapıda ebe karşıladı birlikte doktorun yanına gittik
Erkek bi doktor vardı. Anlattı baya, düşük riskim var.
Bir hafta sonra gitcem tekrar. Serpil hn. Var onun için iyi diyolar onunla devam edicem. Tabi bişey olmazsa

hadı ınsallah ıyı olur yatabılıosan devamlı ben ne olur ne olmaz dokotra gıdene kadar yatmaya calısıorm progestan verdımı düüşük riski için ilk 3 ay herkesde düşük riski var

hadı ınsallah ıyı olur yatabılıosan devamlı ben ne olur ne olmaz dokotra gıdene kadar yatmaya calısıorm progestan verdımı düüşük riski için ilk 3 ay herkesde düşük riski var
Verdi canm
Yat, ayakta fazla durma,yorulma,dinlen dedi.
Kese tam yuvarlak değilmiş. Kanamam ara ara devam ediyo. Bir hafta sonra gitcem.

Verdi canm
Yat, ayakta fazla durma,yorulma,dinlen dedi.
Kese tam yuvarlak değilmiş. Kanamam ara ara devam ediyo. Bir hafta sonra gitcem.
hadı ınsallah guzel haberler alırsın kanaman ne zaman basladı bende akıntı var su gbı ama ne az ne cok bazende beyaz akıntı rahatsız etmıyo ama

hadı ınsallah guzel haberler alırsın kanaman ne zaman basladı bende akıntı var su gbı ama ne az ne cok bazende beyaz akıntı rahatsız etmıyo ama
Iki gün önce başladı kahverengi gibiydi.
Dün akşam kırmızıya döndü. Hala öyle devam ediyo.
Kesenin arkasında kanama var dedi doktor. Pıhtı şeklinde gelirse bekleme gel dedi.
Bakalım nolcak
Gebelikte beyaz akıntını artması normal ama.
Senin bulantın var mı

bulantım var bnm taa bır hafta önceden bulanıodu yokk dıodmm belırtı degıldır cok erken dıodmm bılmıodum cunku megersee besıncı haftaya grmısım normalmıss oluo arada gece ve öglen oluo bnm beyaz akıntı bendede var corasprini sor bbırdahakı gıdsnde pıtılasma ıcın kan sulandrıcı

Bnm kardeşlerm ikiz teyzem ikiz babamın halası ikiz ikiz çok ama bana da denk geldi mi bilmiyorum :)
ohh maşallah sizde baya varmış :)) ikizde bir kuşak atlaması gerekiyor ya senin annen ikiz doğurduğu için sen değil senin kızının ikiz doğurma ihtimali var ikiz annesi değil ikiz anneannesi olursun belki :))) ne kadar doğru bilmiyorum ama 1 kuşak atlaması lazımdı. benimde mesela anneannem annemi ikiz doğurdu annem 1 kuşak atladı ya benim yada kuzenimin ikiz olma olasılığı varr amaann ne konuştum yaa :))
bebişin kalp atışını duydunuz mu gidecektin doktora sen ne durumdasın bulantılar falan var mı

Hmm sorarım canm
Benim bulantım yok. Sağlıklı gebelikte zaten bulantı olurmuş.
Randevu aldım salı günü gidicem
Bu arada tek kese vardı. Ikiz değil herhalde

Hmm sorarım canm
Benim bulantım yok. Sağlıklı gebelikte zaten bulantı olurmuş.
Randevu aldım salı günü gidicem
Bu arada tek kese vardı. Ikiz değil herhalde
olsun cnm tek de olsa saglıklı olsunda inşallah bnmde bulantım az var arada oluo mıdem kalkıo gbı oluyo ınsallah keseyı göreyımde ıcıme su serpileck sonrada kalp atışları bndede beyaz akıntı var az

Insallah canm.
Bebek küçük diye kesenin içinde bişey göremedi doktor.
6.haftada kalbi duyulabilirmiş.
Inşallah keseyi görürsün. Sonrasındada kalp atışlarını. Ve tabi sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

amın cnm senın hcg kactı bu arada tekrar baktrdınmı sonradan

amın cnm senın hcg kactı bu arada tekrar baktrdınmı sonradan
4+2 de 1920 çıktı. Ama tekrar yaptırmadm
Salı günü gidicem. O zaman tekrar yapılcak.
6+1 olmuş olcak. Ikizse zaten değer çok fazla katlanmış olur.
Benim tarafımdada ikiz var eşimin ailesindede
Ama benim bu çocuktan ümidim yok. Düsecekmiş gibi geliyo ve çok korkuyorum.

ayy allah korusun yaa aynı bende senın gbı hep kötü düşünüorm maalesef bnmde 4+2 1228,8 bız bu persembe gıdıyoruzz ılk bakalımm kese görnr ıns korkma sen

ayy allah korusun yaa aynı bende senın gbı hep kötü düşünüorm maalesef bnmde 4+2 1228,8 bız bu persembe gıdıyoruzz ılk bakalımm kese görnr ıns korkma sen
Inşallah canm yaa
Bebek sağlıksızsa düşüyo zaten. Ama hem düşmesinden hem düşürme sürecinden hem kürtajdan korkuyorum
Yaz burayada doktor ne dedi diye merak ederim seni benn
Güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan

amın cnm ınnsallahh hemen yazarmm merak etme

Anneannem ikiz doğum yapmış tatlım ikizin ikizi olmaz diyolar teyzem ikiz annem ikiz doğum yaptı kardeşlerm ikizi olmaz benm olur diyolar hayırlısı olsun bakalım sağlıklı olsun da geçen hafta gittik biraz duyduk yarn yine gidicez :) Allah a şükür midem bulanmıyo sadece bi kere kıyma kokusu kötü yaptı beni şümdi şimdi kendisiyle pek mülake olmuyoruz :)) senin nasıl gidiyo ben şuan 7+2 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…