aa bende 4+2 yım bnmki 1228,8 senınkı bayada yuksekkMerhaba kızlar
4+2 de kan tahlili yaptırdım. 1920.5 çıktı. Ikiz olma ihtimali var mı
Eşimin gelmesini bekliyorum doktora gitcez.aa bende 4+2 yım bnmki 1228,8 senınkı bayada yuksekk
aynen bızdede var ikizz benmma annem ikiz bende cok ıstyrmm bnmde olmaısnı ben hamıle oldugumu dün ögrendım adeın 31 gunumdekı degerım bu daha kontrole gtmedım persembe gıdıcem karından bakılckk ıınss keseyı görürüzEşimin gelmesini bekliyorum doktora gitcez.
Bugün tam beş haftalık. O kadar merak ediyorum kiii ...
Ikiz benim ailemdede eşimin ailesindede var.
Değerin üçe falan katlanması gerekiyomuş ikiz olması için.
Hayırlısı olsun. Olsun ama yaa.
Erken mi ben de 6.haftamdayım her zaman gittiğimden farklı bi dr a gittim bu saatten snra olmaz tek bebek dedi ama olmuşlarına şahit oldum o yüzden hala umudum var :)oo masallah errken öğrenmişsnz
Benimde 4+2 de 1860 çıktı ama şuan tek keseMerhaba kızlar
4+2 de kan tahlili yaptırdım. 1920.5 çıktı. Ikiz olma ihtimali var mı
hayrlısı olsun saglıklı olsunda ınsallah bende degerımı ılk ögrendıgımde yuksek geldı bana megerse normalmiş ondnn artık ıhtımal vermıyormErken mi ben de 6.haftamdayım her zaman gittiğimden farklı bi dr a gittim bu saatten snra olmaz tek bebek dedi ama olmuşlarına şahit oldum o yüzden hala umudum var :)
Insallah canım. Çok sitresli zamanlaraynen bızdede var ikizz benmma annem ikiz bende cok ıstyrmm bnmde olmaısnı ben hamıle oldugumu dün ögrendım adeın 31 gunumdekı degerım bu daha kontrole gtmedım persembe gıdıcem karından bakılckk ıınss keseyı görürüz
evet stres bombasıyım dıyebılırım ıstanbuldayım mukkemmel bır doktorum varr o yuzden sadece içim cok rahatInsallah canım. Çok sitresli zamanlar
Hangi ildesin. Ben hala doktor ariyorum, net olamıyorum
Benim annemde ikiz biz tutturamadık :) sizin de olma olasılığı çok yüksek :)aynen bızdede var ikizz benmma annem ikiz bende cok ıstyrmm bnmde olmaısnı ben hamıle oldugumu dün ögrendım adeın 31 gunumdekı degerım bu daha kontrole gtmedım persembe gıdıcem karından bakılckk ıınss keseyı görürüz
ınsallah saglıklı olsun keseyı göreyımdee rahatlıcamm tekde olsa razıyım valla yuregım agzımda dünden beriBenim annemde ikiz biz tutturamadık :) sizin de olma olasılığı çok yüksek :)
Bilemedim bi dr değern yüksek ikiz olablir dedi dğeri olmaz dedi sağlıklı olsun da bi tane kese ve kalp atışı duyduk şükürhayrlısı olsun saglıklı olsunda ınsallah bende degerımı ılk ögrendıgımde yuksek geldı bana megerse normalmiş ondnn artık ıhtımal vermıyorm
Bnm kardeşlerm ikiz teyzem ikiz babamın halası ikiz ikiz çok ama bana da denk geldi mi bilmiyorum :)Benim annemde ikiz biz tutturamadık :) sizin de olma olasılığı çok yüksek :)
oh ohh cok şükür o streslerı atlatmıssın senn bn ppersemebe kadar hop oturup hop kalkcammm doktr evet hamılesın gördum dıyene kdr rahat yüzü yok bana tam 5 . haftayı doldurcaz ınsallah persembe karndan bakckBilemedim bi dr değern yüksek ikiz olablir dedi dğeri olmaz dedi sağlıklı olsun da bi tane kese ve kalp atışı duyduk şükür
takdiri ilahii yaa valla saglıklı olsn birinede razıyımBnm kardeşlerm ikiz teyzem ikiz babamın halası ikiz ikiz çok ama bana da denk geldi mi bilmiyorum :)
Hadi inşallah :)oh ohh cok şükür o streslerı atlatmıssın senn bn ppersemebe kadar hop oturup hop kalkcammm doktr evet hamılesın gördum dıyene kdr rahat yüzü yok bana tam 5 . haftayı doldurcaz ınsallah persembe karndan bakck
Bende istanbuldaymevet stres bombasıyım dıyebılırım ıstanbuldayım mukkemmel bır doktorum varr o yuzden sadece içim cok rahat
avrupa yakasındamısınBende istanbuldaym
Serpil özene gitmeyi düşünüyorum ama hala emin degilim
Anadolu yakasındayımavrupa yakasındamısın
hım orada doktor bılmıorm cnm yaa yoksa yardımcı olurdumm avrupa yakasndayım ben burda var bıldıgım ben bahcelıevlerde dr.ülkü çarkman a gidiormAnadolu yakasındayım
Çengelköyde medivia diye bi hastneye gitcem yarın. Beğenirsem orda devam ederim olmadı başka hastane bulcamhım orada doktor bılmıorm cnm yaa yoksa yardımcı olurdumm avrupa yakasndayım ben burda var bıldıgım ben bahcelıevlerde dr.ülkü çarkman a gidiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?