beta hcg değerinin yüksek olması çoğul gebelikle alakalı mı?

aa bende 4+2 yım bnmki 1228,8 senınkı bayada yuksekk
Eşimin gelmesini bekliyorum doktora gitcez.
Bugün tam beş haftalık. O kadar merak ediyorum kiii ...
Ikiz benim ailemdede eşimin ailesindede var.
Değerin üçe falan katlanması gerekiyomuş ikiz olması için.
Hayırlısı olsun. Olsun ama yaa.

aynen bızdede var ikizz benmma annem ikiz bende cok ıstyrmm bnmde olmaısnı ben hamıle oldugumu dün ögrendım adeın 31 gunumdekı degerım bu daha kontrole gtmedım persembe gıdıcem karından bakılckk ıınss keseyı görürüz

Erken mi ben de 6.haftamdayım her zaman gittiğimden farklı bi dr a gittim bu saatten snra olmaz tek bebek dedi ama olmuşlarına şahit oldum o yüzden hala umudum var :)
hayrlısı olsun saglıklı olsunda ınsallah bende degerımı ılk ögrendıgımde yuksek geldı bana megerse normalmiş ondnn artık ıhtımal vermıyorm

Insallah canım. Çok sitresli zamanlar
Hangi ildesin. Ben hala doktor ariyorum, net olamıyorum

Insallah canım. Çok sitresli zamanlar
Hangi ildesin. Ben hala doktor ariyorum, net olamıyorum
evet stres bombasıyım dıyebılırım ıstanbuldayım mukkemmel bır doktorum varr o yuzden sadece içim cok rahat

Benim annemde ikiz biz tutturamadık :) sizin de olma olasılığı çok yüksek :)

hayrlısı olsun saglıklı olsunda ınsallah bende degerımı ılk ögrendıgımde yuksek geldı bana megerse normalmiş ondnn artık ıhtımal vermıyorm
Bilemedim bi dr değern yüksek ikiz olablir dedi dğeri olmaz dedi sağlıklı olsun da bi tane kese ve kalp atışı duyduk şükür

Bilemedim bi dr değern yüksek ikiz olablir dedi dğeri olmaz dedi sağlıklı olsun da bi tane kese ve kalp atışı duyduk şükür
oh ohh cok şükür o streslerı atlatmıssın senn bn ppersemebe kadar hop oturup hop kalkcammm doktr evet hamılesın gördum dıyene kdr rahat yüzü yok bana tam 5 . haftayı doldurcaz ınsallah persembe karndan bakck

oh ohh cok şükür o streslerı atlatmıssın senn bn ppersemebe kadar hop oturup hop kalkcammm doktr evet hamılesın gördum dıyene kdr rahat yüzü yok bana tam 5 . haftayı doldurcaz ınsallah persembe karndan bakck
Hadi inşallah :)

hım orada doktor bılmıorm cnm yaa yoksa yardımcı olurdumm avrupa yakasndayım ben burda var bıldıgım ben bahcelıevlerde dr.ülkü çarkman a gidiorm
Çengelköyde medivia diye bi hastneye gitcem yarın. Beğenirsem orda devam ederim olmadı başka hastane bulcam
Yinede çok teşekkür ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…