- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
Siz bugun test verdiniz mi kac cikti?Kızlar benim sonucum çıktı bugün 51.7 ama son adet tarihim ayın 11 olduğu için,11 eylüldeki değer daha önemliymiş dedi doktor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bugun test verdiniz mi kac cikti?Kızlar benim sonucum çıktı bugün 51.7 ama son adet tarihim ayın 11 olduğu için,11 eylüldeki değer daha önemliymiş dedi doktor![]()
Zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah. Ne zamandır istiyorsunuz? Benim lekelenmem başladı bu aradaİnsallahBen de sonra daha detayli testler yaptirip ikinci tup bebege baslayacagim
Sizin sağlıklı ilerler inşallhEvet bende dün akşam test verdim 169 çıktı ama tabi bende merak ve korku ile beklemedeyim
9 aydir falanZor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah. Ne zamandır istiyorsunuz? Benim lekelenmem başladı bu arada
Sonucun gayet iyi masallah biseycik olmaz sen gonlunu ferah tutEvet bende dün akşam test verdim 169 çıktı ama tabi bende merak ve korku ile beklemedeyim
Neden bu kadar kısa zamanda tüp bebeğe başvurdunuz peki özel değilse9 aydir falan
Benim yumurta rezervim azalmış o yüzden doktor acele tüp bebek önermişti canımNeden bu kadar kısa zamanda tüp bebeğe başvurdunuz peki özel değilse
Nerden anladı peki bunuBenim yumurta rezervim azalmış o yüzden doktor acele tüp bebek önermişti canım
Kan testinde AMH denen bi deger ona baktirirsaniz ordan anlasiliyorNerden anladı peki bunu
İdrar testi yaptım adete 5 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim 159.80 çıktı gebelik var mıdır acaba normalde 16 Eylülde adet olmam gerekiyor sağlık ocağında Ebe varda diyemem yokta diyemem dediTabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmez![]()
Nasıl var diyemezmiş sanki değer 5 mi çıkmış . Var merak etmeİdrar testi yaptım adete 5 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim 159.80 çıktı gebelik var mıdır acaba normalde 16 Eylülde adet olmam gerekiyor sağlık ocağında Ebe varda diyemem yokta diyemem dedi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinNasıl var diyemezmiş sanki değer 5 mi çıkmış . Var merak etme![]()
Anladım inşallah bi an önce evlat sahibi olursunuzKan testinde AMH denen bi deger ona baktirirsaniz ordan anlasiliyor