Beta hcg değerlerim

Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay .. bu ay korunmadim daha 2 gün var içim rahat etmedi beta yaptırdım 4 cikti . Pazartesi yine bakalım dedi doktor hayırlısı hakkımızda insallah

4 olup sonradan yukselenler var umut oldu içimde inşallah benimde vardır

Bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay .. bu ay korunmadim daha 2 gün var içim rahat etmedi beta yaptırdım 4 cikti . Pazartesi yine bakalım dedi doktor hayırlısı hakkımızda insallah
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağınıza versin

Hayırlı olsun bacım, 2 günde bir kan testi yaptır 2 günde bir 2 katına çıkması lazım, değerin 2000i geçtikten sonra doktora gidip keseyi görürsün inşallah
Benim 27 eylul sat 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı sonra 5 Kasım da beta baktırdım 3314 çıktı nasıl

Benim 27 eylul sat 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı sonra 5 Kasım da beta baktırdım 3314 çıktı nasıl
fena değil tam 2 katı artmamış ama belki tam 48 saat geçmedwn yapmışsınızdır, 2 gün sonra tekrar yapın sonrada kontrole gidersiniz Hayırlı olsun

Dün yazmıştım kizlar beta 4 diye içim rahat etmedi erken gebelik testi alıp yaptım çift çıktı olabilir mi acaba ya

Takip edicem bakalm bidaki aya kadar gitmek istemiyorum doktora snra üzülüyorum

Dün yazmıştım kizlar beta 4 diye içim rahat etmedi erken gebelik testi alıp yaptım çift çıktı olabilir mi acaba ya
benim kuzenim bi ay kimyasal gebelik gecirdi dr ona bi sonraki ay hamile kalma sansin yuksek vucudun ve rahimin kendini bu kimyasal ile gebelige hazirladi cunku demisti olabilir yani cnm hayirlisi

benim kuzenim bi ay kimyasal gebelik gecirdi dr ona bi sonraki ay hamile kalma sansin yuksek vucudun ve rahimin kendini bu kimyasal ile gebelige hazirladi cunku demisti olabilir yani cnm hayirlisi
İnşallah gönülden çok isterim sagolasin

Kizlar adet olmadım sanırım gerçekten hamileyim

ins cnm bakalim 2 gjn sonra sabah ilk idrar ile testi tekrarla yine hemen cizgi olusur ise bi daha kan testi ver bence
Öylede geçen ay 12 gün gecikmeden sonra kimyasal gebelik oldum sevincim yarıda kaldı şimdi de bu ayı bitireyim istiyorm herşey Allah'tan deilmi en azından bu ay bitsin kalbi atarken gidip duyayım evladımı

Olabilir tabiki.. Kan verip takin edin bence. Bakın bende benzer bir durum yaşıyorum şuan. Beta değerlerim
24 Ekim 0.02
29 Ekim 4.24
04 Kasım 144
06 Kasım 199
08 Kasım 350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…