- 4 Mayıs 2017
- 133
- 54
- 98
Evet benim de 10.000 lerde çıktı ve kese göründü çok şükürTahminen 12.000 lerdeydi önceki değerlerimle hesaplayınca tahmini olarak
AA çok güzel bende keseyi gördüm darısı kapl atışına inşallahHayırlı olsun değerlerime hiç baktırmadım bugün de miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür inşallah görürsünüz kesenizi çok mutlu oluyor insan
Son sat ne zamanAA çok güzel bende keseyi gördüm darısı kapl atışına inşallah
29 EylülK
Son sat ne zaman
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağınıza versinBende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay .. bu ay korunmadim daha 2 gün var içim rahat etmedi beta yaptırdım 4 cikti . Pazartesi yine bakalım dedi doktor hayırlısı hakkımızda insallah
İnşallah güzel haberlerle dönerim burayaRabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağınıza versin
Benim 27 eylul sat 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı sonra 5 Kasım da beta baktırdım 3314 çıktı nasılHayırlı olsun bacım, 2 günde bir kan testi yaptır 2 günde bir 2 katına çıkması lazım, değerin 2000i geçtikten sonra doktora gidip keseyi görürsün inşallah
fena değil tam 2 katı artmamış ama belki tam 48 saat geçmedwn yapmışsınızdır, 2 gün sonra tekrar yapın sonrada kontrole gidersinizBenim 27 eylul sat 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı sonra 5 Kasım da beta baktırdım 3314 çıktı nasıl
benim kuzenim bi ay kimyasal gebelik gecirdi dr ona bi sonraki ay hamile kalma sansin yuksek vucudun ve rahimin kendini bu kimyasal ile gebelige hazirladi cunku demisti olabilir yani cnm hayirlisiDün yazmıştım kizlar beta 4 diye içim rahat etmedi erken gebelik testi alıp yaptım çift çıktı olabilir mi acaba ya
İnşallah gönülden çok isterim sagolasinbenim kuzenim bi ay kimyasal gebelik gecirdi dr ona bi sonraki ay hamile kalma sansin yuksek vucudun ve rahimin kendini bu kimyasal ile gebelige hazirladi cunku demisti olabilir yani cnm hayirlisi
ins cnm bakalim 2 gjn sonra sabah ilk idrar ile testi tekrarla yine hemen cizgi olusur ise bi daha kan testi ver benceKizlar adet olmadım sanırım gerçekten hamileyim
Öylede geçen ay 12 gün gecikmeden sonra kimyasal gebelik oldum sevincim yarıda kaldı şimdi de bu ayı bitireyim istiyorm herşey Allah'tan deilmi en azından bu ay bitsin kalbi atarken gidip duyayım evladımıins cnm bakalim 2 gjn sonra sabah ilk idrar ile testi tekrarla yine hemen cizgi olusur ise bi daha kan testi ver bence
Olabilir tabiki.. Kan verip takin edin bence. Bakın bende benzer bir durum yaşıyorum şuan. Beta değerlerimDün yazmıştım kizlar beta 4 diye içim rahat etmedi erken gebelik testi alıp yaptım çift çıktı olabilir mi acaba ya
Bu listeye göre gebelik var sizinOlabilir tabiki.. Kan verip takin edin bence. Bakın bende benzer bir durum yaşıyorum şuan. Beta değerlerim
24 Ekim 0.02
29 Ekim 4.24
04 Kasım 144
06 Kasım 199
08 Kasım 350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?